dokhtarsahra مدیر عضویت: 1397/03/06 تعداد پست: 2512 عنوان کیا بیدارن | مشاهده متن کامل بحث + 677 بازدید | 148 پست خوابم نمیبره گنجشک ها بیدار شدن جیک جیک میکنن همسایه هامون دارن میرن سرکار من بیدارم.. ازین فکر و خیال خوابم نمیبره من باید یجامیرفتم سرکار شب کار میشدم تو کارمم موفق بودم با این بیدار بودنم تا صبح. خدایاااااااا.خودت حواست به نی نی تو راهیم باشه.🙏 1397/03/17 | 05:47 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سوگند22 عضویت: 1397/03/13 تعداد پست: 25237 وای نه؛ من امشب مهمون داشتم خیلیم خستم ولی حسش نمیاد بخوابم؛ باور کن🙁 خب پس از زیادی خستگی هم پیش میاد خیلی هم بده
mhmobii عضویت: 1396/12/19 تعداد پست: 956 😎😎😎😎🚶🚶🚶🚶 خدایا اگر من بد کردم ، تو را بندهای دیگر بسیار است. اگر تو با من مدارا نکنی مرا خدایی دیگر کجاست؟💗
parinaz_naz عضویت: 1397/03/01 تعداد پست: 171 من😢تا صب جون میکنم خوابم نمیبره صب میخابم تا بعدازظهر.حس میکنم دارم مریض میشم😭
anit6776 عضویت: 1397/03/17 تعداد پست: 98 راستی کسی میدونه چرا زیر فک و چونه ی من پرر از جوش میشه علتش چی میتونه باشه کلافه شدم دوس ندارم برم ... من ی جا خوندم مشکلات دستگاه تناسلی مربوط میشه
خاطرهr عضویت: 1397/02/25 تعداد پست: 11694 خب پس از زیادی خستگی هم پیش میاد خیلی هم بده عاره😟😭 ᴛʜɪɴᴋ ʙɪɢ ʙʟɪᴇᴠᴇ ʙɪɢ ᴀᴄᴛ ʙɪɢ ᴀɴᴅ ᴛʜᴇ ʀᴇsᴜʟᴛs ᴡɪʟʟ ʙᴇ ʙɪɢ تاپـیك روزانه صلوات 🌱🌸🌱
سوگند22 عضویت: 1397/03/13 تعداد پست: 25237 میخوام با یه نفر حرف بزنم ولی کسی نیست حرفامو بشنوه واقعا خسته شدم از این زندگیم حرف بزن سبک شی
عشقمممم عضویت: 1397/02/24 تعداد پست: 1093 یه جا خوندم هر قسمتی از صورت ک جوش میزنه علته خاصی داره بزن نت برات میاره گلم خوندم،میگه مشکل هورمونی و عصبی ولی من زیاد عصبانی نمیشم.بعضی جاها هم نوشته گوارشی موندم چه کنم تا یکیش نرفته چن تا دیگه میاد جاش دیر هم میره امید غریبان تنهایی کجایی ...
آنیسا۷۸ عضویت: 1397/02/25 تعداد پست: 127 همش با نامزدم دعوام میشه اولا خیلی همدیگه رو دوس داشتیم همش بهم زنگ میزد و اینا ولی الان نه
dokhtarsahra مدیر استارتر عضویت: 1397/03/06 تعداد پست: 2512 منم تا ساعت۷نشه چشمام بستع نمیشن اره منم. چطوری دوست من نیستی خدایاااااااا.خودت حواست به نی نی تو راهیم باشه.🙏
عشقمممم عضویت: 1397/02/24 تعداد پست: 1093 من ی جا خوندم مشکلات دستگاه تناسلی مربوط میشه 😲😲😲😲😲چه مشکلی یعنی ؟ امید غریبان تنهایی کجایی ...
dokhtarsahra مدیر استارتر عضویت: 1397/03/06 تعداد پست: 2512 من😢 تا صب جون میکنم خوابم نمیبره صب میخابم تا بعدازظهر.حس میکنم دارم مریض میشم😭 منم انقد جون میدم شوهرم ک مس خرس خوابیده من بدبخت بیدارم. مس جغد خدایاااااااا.خودت حواست به نی نی تو راهیم باشه.🙏
arezu69 عضویت: 1397/02/16 تعداد پست: 1478 من باشوهرم حرفم شده انقدگریه کردم ازسردردخوابم نمیبره.فردامیرم خونه بابام.واسه۱بارم که شده بایدبتونم طاقت بیارم ،نازنین پسرمامان؛😍😍😍😍🤱بابایی آرزوداشت دخترداشته باشیم،روزیکه اومدی توشکم مامان بابایی بازفکرمیکرددختری،اماته دلم میدونستم پسری،روزیکه جنسیتتوفهمیدم گریه کردم،چون منم عاشق دختربودم،امااشکم اشک شوق بود،چون انگارته دلم ارزوم بود۱کپی کوچولوازبابات داشته باشم،بابایی الان باتموم وجودش عاشقته ومیگه فکرنمیکنم اگه دختربودانقدعاشقش میشدم،نفس مامان تاقبل ازتوما فقط نفس میکشیدیم،ارشای عزیزم عزیزترینی،هیچ کس به اندازه توبرام عزیزنیست،باتمام وجودم میپرستمت وروزی هزاربارسربه سجده میذارم،الهی خدااین حال قشنگوسهم دل همه خاله هابکنه😍😍😍😍😍مشاورخانواده،اگه کسی مشکلی مسئله ای داره میتونه پیام بده،همین که حال دلتون کمی روبراه بشه برام کافیه😘😘🥰