2821
2789
عنوان

کیا بیدارن

| مشاهده متن کامل بحث + 663 بازدید | 148 پست
چه بد

😐😐😐😐😐😐

،نازنین پسرمامان؛😍😍😍😍🤱بابایی آرزوداشت دخترداشته باشیم،روزیکه اومدی توشکم مامان بابایی بازفکرمیکرددختری،اماته دلم میدونستم پسری،روزیکه جنسیتتوفهمیدم گریه کردم،چون منم عاشق دختربودم،امااشکم اشک شوق بود،چون انگارته دلم ارزوم بود۱کپی کوچولوازبابات داشته باشم،بابایی الان باتموم وجودش عاشقته ومیگه فکرنمیکنم اگه دختربودانقدعاشقش میشدم،نفس مامان تاقبل ازتوما فقط نفس میکشیدیم،ارشای عزیزم عزیزترینی،هیچ کس به اندازه توبرام عزیزنیست،باتمام وجودم میپرستمت وروزی هزاربارسربه سجده میذارم،الهی خدااین حال قشنگوسهم دل همه خاله هابکنه😍😍😍😍😍مشاورخانواده،اگه کسی مشکلی مسئله ای داره میتونه پیام بده،همین که حال دلتون کمی روبراه بشه برام کافیه😘😘🥰

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

۴سال

من سه سال. شوهر منم تا دلت بخواد دروغ میگه شکاکه هیجا نمیتونم برم خیلی بدبختیای دیگه منم بهش امروز گفت جدا باید بشین. چرن یبار گذاشتم رفتم خونه بابام باز خر شدم اومدم. این دفعه دوست دارم خودشم قبول کنه راحت جدا شیم. اونجوری هرکی ی چی میگه... 

خدایاااااااا.خودت حواست به نی نی تو راهیم باشه.🙏
یعنی چی. جدا شدی 

نامزدیم

فامیلیم

از اول نوجونیش میخاست منو الان 4 ساله جدی باهمیم.خیلی روم حساسه خیییییییلی .سر ی چیزایی ناراحت میشه ک شاید بعضیا خندشون میگیره ولی خب اخلاقای بد داشت که خودشو درست کرده .الان فقط ی سری اخلاقایی  داره ک اذیتم میکنه 

[QUOTE=61131089]سعی کن باهاش رفیق شی،سخت نگیر باهاش کنار بیا،مردا عین بچه ها می مونن،منم شوهرم قبلا ...

سنتون خیلی کمه به خصوص نامزدت،مطمئن باش خیلی از رفتاراش به خاطر سن کمشه

امید غریبان تنهایی کجایی ...
بابا من تازه۱۸سالمه اول راهم،نمیتونم خودمو پاسوز و پیر کنم منم الان خیلی پشیمونم ولی دوسش دارم نمیت ...

پس اذیت میشی الان جدا شی بهتر من دوزان عقد خیلی اذیت شدم اولاش خوب بود ولی بعدش...... باید جدا میشدم ک اشتیاه کردم الان دارم تقاص اون بی عقلی هامو پس میدم 

خدایاااااااا.خودت حواست به نی نی تو راهیم باشه.🙏
سنجیده عمل کن.من احمق کورکورانه وباعشق ازدواج کردم.ناشکری نمیکنم ولی ۱درصدهم عقلمودخیل ندونستم.اشتبا ...

الان خودم اعتراف میکنم که چشمامو عشق کور کرده.بهش گفتم تا ازت مطمئن نشم باهات نمیام زیر یه سقف.الانم قهریم 4 روزه هیچ خبری ازش ندارم اونم نداره.نمیدونم چیکار کنم 

سنتون خیلی کمه به خصوص نامزدت،مطمئن باش خیلی از رفتاراش به خاطر سن کمشه

چند بار گفتم جدا شیم میشینه مثل بچه ها گریه میکنه اعصابمو داغون میکنه یا اگه بهش چیزی میگم دعوامون میشه میزنه تو سرش دوباره میشینه گریه میکنه

من سه سال. شوهر منم تا دلت بخواد دروغ میگه شکاکه هیجا نمیتونم برم خیلی بدبختیای دیگه منم بهش امروز گ ...

واقعامیخای جداشی؟

،نازنین پسرمامان؛😍😍😍😍🤱بابایی آرزوداشت دخترداشته باشیم،روزیکه اومدی توشکم مامان بابایی بازفکرمیکرددختری،اماته دلم میدونستم پسری،روزیکه جنسیتتوفهمیدم گریه کردم،چون منم عاشق دختربودم،امااشکم اشک شوق بود،چون انگارته دلم ارزوم بود۱کپی کوچولوازبابات داشته باشم،بابایی الان باتموم وجودش عاشقته ومیگه فکرنمیکنم اگه دختربودانقدعاشقش میشدم،نفس مامان تاقبل ازتوما فقط نفس میکشیدیم،ارشای عزیزم عزیزترینی،هیچ کس به اندازه توبرام عزیزنیست،باتمام وجودم میپرستمت وروزی هزاربارسربه سجده میذارم،الهی خدااین حال قشنگوسهم دل همه خاله هابکنه😍😍😍😍😍مشاورخانواده،اگه کسی مشکلی مسئله ای داره میتونه پیام بده،همین که حال دلتون کمی روبراه بشه برام کافیه😘😘🥰
قبل از ازدواج باهاش دوست بودی ؟

اره.۴.۵ماه