2821
2789
عنوان

کیا بیدارن

| مشاهده متن کامل بحث + 663 بازدید | 148 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

منم جداخوابیدم.دروغ گفت بهم مچشوگرفتم اوندفه بازبون خوش ازش قول گرفتم ایندفه دادوبیدادکردم تازه بدهک ...

چند سال ازدواج کردی

خدایاااااااا.خودت حواست به نی نی تو راهیم باشه.🙏
نرو گلم،خیلی جدیه

بهش گفتم فردامیرم.میره پیش دوستاش الکی میگه مغازم اونبارقول داددروغ نگه اماامشب باز....😐😐😐😐شایداگه برم جای خالیموحس کنه گرچه شک ندارم عین خیالشم نیست

،نازنین پسرمامان؛😍😍😍😍🤱بابایی آرزوداشت دخترداشته باشیم،روزیکه اومدی توشکم مامان بابایی بازفکرمیکرددختری،اماته دلم میدونستم پسری،روزیکه جنسیتتوفهمیدم گریه کردم،چون منم عاشق دختربودم،امااشکم اشک شوق بود،چون انگارته دلم ارزوم بود۱کپی کوچولوازبابات داشته باشم،بابایی الان باتموم وجودش عاشقته ومیگه فکرنمیکنم اگه دختربودانقدعاشقش میشدم،نفس مامان تاقبل ازتوما فقط نفس میکشیدیم،ارشای عزیزم عزیزترینی،هیچ کس به اندازه توبرام عزیزنیست،باتمام وجودم میپرستمت وروزی هزاربارسربه سجده میذارم،الهی خدااین حال قشنگوسهم دل همه خاله هابکنه😍😍😍😍😍مشاورخانواده،اگه کسی مشکلی مسئله ای داره میتونه پیام بده،همین که حال دلتون کمی روبراه بشه برام کافیه😘😘🥰

[QUOTE=61131089]سعی کن باهاش رفیق شی،سخت نگیر باهاش کنار بیا،مردا عین بچه ها می مونن،منم شوهرم قبلا با کاراش خیلی نا ...[/QUOTE 

سه ساله که میشناسمش خیلی هم دیگه رو دوس داشتیم چون سنمون کم بود همه با ازدواجمون مخالف بودن ولی نامزدم هرکاری کرد که هفت ماه پیش خانواده اش راضی شدن بعد از نامزدی به کلی عوض شد من ۱۸ سالمه اون ۱۹ چون اختلاف سنیمون کمه باید درکم کنه ولی نمیکه

تنها که نیستم دارم یکیو .ولی همش دعوا داریم خیلی همو دوس داریما.چنماه دیگم میخایم عقد کنیم خیلی میتر ...

توروخدااول ازهمه جوانب بسنجش بعدازدواج کن‌.حتماحتماهم به حرف خونوادت گوش کن

،نازنین پسرمامان؛😍😍😍😍🤱بابایی آرزوداشت دخترداشته باشیم،روزیکه اومدی توشکم مامان بابایی بازفکرمیکرددختری،اماته دلم میدونستم پسری،روزیکه جنسیتتوفهمیدم گریه کردم،چون منم عاشق دختربودم،امااشکم اشک شوق بود،چون انگارته دلم ارزوم بود۱کپی کوچولوازبابات داشته باشم،بابایی الان باتموم وجودش عاشقته ومیگه فکرنمیکنم اگه دختربودانقدعاشقش میشدم،نفس مامان تاقبل ازتوما فقط نفس میکشیدیم،ارشای عزیزم عزیزترینی،هیچ کس به اندازه توبرام عزیزنیست،باتمام وجودم میپرستمت وروزی هزاربارسربه سجده میذارم،الهی خدااین حال قشنگوسهم دل همه خاله هابکنه😍😍😍😍😍مشاورخانواده،اگه کسی مشکلی مسئله ای داره میتونه پیام بده،همین که حال دلتون کمی روبراه بشه برام کافیه😘😘🥰
چند سال ازدواج کردی

۴سال

من از بی خوابی حالت تهوع دارم مث شکیب با یه چشمم دارم نگا میکنم ولی دوست ندارم بخوابم 😁

منم انقد سردرد دارم اما نمیتونم بخوابم. شکیب کیه

خدایاااااااا.خودت حواست به نی نی تو راهیم باشه.🙏
توروخدااول ازهمه جوانب بسنجش بعدازدواج کن‌.حتماحتماهم به حرف خونوادت گوش کن

همون الان خیلی ریزبین ترو نکته سنج تر شدم واسه همین بیشتر دعوامون میشه دلم بعد ازدواج ارامش میخاد نمیخام ی سری چیزارو ببینم

همون الان خیلی ریزبین ترو نکته سنج تر شدم واسه همین بیشتر دعوامون میشه دلم بعد ازدواج ارامش میخاد نم ...

سنجیده عمل کن.من احمق کورکورانه وباعشق ازدواج کردم.ناشکری نمیکنم ولی ۱درصدهم عقلمودخیل ندونستم.اشتباه کردم