2821
2789
عنوان

کمکم کنید😭😭😭😭😭

17 بازدید | 3 پست

چیکار کنم من دختر ۲۲ ساله هستم گوشیمو گم کردم در خط واحد ک گویا اون طرفی ک گوشی منو پیدا کرده سیم کارت منو در آورده انداخته داخل یه گوشی دیگه ک نمیدونم سرقتی بود یا پیدا کرده بود بعد گوشی منو تحویل داد بعد کلی التماس آورد گوشی منو داد الان من بیخبر سیم کارتم انداختن داخل یه گوشی دیگه من چیکار کنم تورخدا میترسم حبس ندن حکم امده حبس تعزیری شلاق تعزیزی اینا یعنی میدن زندان منو تورخدا من میترسم من اینکاره نیستم الان ممکنه که بدن زندان هیچ سابقه ای ندارم و لایحه دفاعی هم فرستادم که من خودم گوشیم گم کردم تورخدا چیکار کنم زندان شلاق تعزیزی یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟میترسم 😪😪😪ندن حبس ؟هیچ سابقه

بسوزون

سیم کارتم موقع ک گوشیم گم شد انداختن داخل گوشی دیگه بعد ک گقتم گوشیمو بیار به اونی ک پیدا کرده بود آورد منم بیخبر از اینکه سیم کارتمو انداختن داخل گوشی دیگه بعد تحویل دادن به من

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سیم کارتم موقع ک گوشیم گم شد انداختن داخل گوشی دیگه بعد ک گقتم گوشیمو بیار به اونی ک پیدا کرده بود آورد منم بیخبر از اینکه سیم کارتمو انداختن داخل گوشی دیگه بعد تحویل دادن به من