2821
2789
عنوان

غمگینم

4607 بازدید | 16 پست

سلام عزیزانم. سه سال من از همسرم جدا شدم این مرد و خانواده اش خیلی منو آزار و اذیت دادن حتی عمه و دایی و کل خاندانش. بعد سه سال عمه اش فوت میکنه. خواهرم خودش میرسونه عزای عمه اش و تسلیت میکه البته میره تا دم درشون. وقتی خواهرم این موضوع گفت به شدت بهم ریختم گفتم تو جطور رفتی اینها همشون منو بچه هام آزار. و اذیت قرار دادن بعدش ما با اینها صنمی نداریم چطور رفتی اونم زود دست پیش کشید و بهم زخم زبون زد که تو جدا شدی به تو ربطی نداره و من ازاد هستم. و زندگی خودم هست منم نزدیک یک ماه دیگه باهاش قهر کردم. به نظرتون من حق داشتم ناراحت بشم از اینکه رفته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حق داشتینخدا نگذره ازشون

من یکی از قدیمی ترین عزیزان این سایت بودم. ولی کاربری قدیم بسته شد یکی دیگه درست کردم. من ارزو داشتم برای زندگیم مادر دوتا دختر هستم چهارده سال با یک مرد خودشیفته زندگی کردم من جنگیدم درد کشیدم کتک خوردم شکنجه شدم آخرین سال ها فهمیدم اون مرد یک خودشیفته هست. فامیل و خانواده اش درد به دلم گذاشتن خواهرم قلبم شکوند خواهرم بهم زخم زبون زد چند مدتیه قلبم از درد شکسته 😭😭😭

من یکی از قدیمی ترین عزیزان این سایت بودم. ولی کاربری قدیم بسته شد یکی دیگه درست کردم. من ارزو د ...

عمه شوهرسابقت

چه ربط به خواهرت داشته؟ رفت به کی تسلیت بگه

چقد کارش مضحک بوده

حق باتویه

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن

عمه شوهرسابقتچه ربط به خواهرت داشته؟ رفت به کی تسلیت بگهچقد کارش مضحک بودهحق باتویه

شوهر. سابقم میشه پسر پسر عموی بابام. اینقدر دلم به. درد آورد وقتی بهش با ارامش و محبت و احترام از خواهرم گلگی کردم زخم زبون و با تندی با من برخورد کرد منم بهش کفتم خواهری مثل تو ندارم

باکی دردودل میکردی پس؟اگه خواهرت هم باهات نبوداز غم به کی پناه میبردی؟؟؟😢😢😢

یک غمی تو قلبم هست تو. غربت خدا میدونه قلبم به درد اومده تنهام تنهام😭😭😭😭😭😭😭 همین الان برات نوشتم اشک هام جاری شد. 😭😭😭

یک غمی تو قلبم هست تو. غربت خدا میدونه قلبم به درد اومده تنهام تنهام😭😭😭😭😭😭😭 همین الان برات ...

خدابه دلت آرامش بده ،،،جزصبوری راهی نداری

یکم قدم بزن،،شربت خنک بخور

نفس عمیق بکش

بعضی دردها کهنه ترمیشن ،،آزارشون،بیشتره به عمق جان نفوذ میکنن

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن

2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز