2821
2789
عنوان

نهایی 405

| مشاهده متن کامل بحث + 863 بازدید | 50 پست
من تا الان دینی رو خوندم و فارسی و زیست یه فصل دیگه هیچی به نظرت میشه امسال زابلی چه میدونم زاهدانی ...

بستگی به پتانسیل خودت داره واقعا همه چی. واسه دینی به خودت زیاد سخت نگیر یکی دوروزه هم جمع میشه دینی نهایی ما راحت بود اکثرا نمره بالا گرفتن. اینکه الان صفر نباشی و طی سال درحد نرمال خونده باشی هم خیلی تاثیر داره. زیست و فارسی تاثیر زیادی تو تراز دارن باید وقت بیشتری بزاری. فیزیک کتاب و سوالات نهایی سال پیشو بخون ،میشه نمره خوبی گرفت. ریاضی تو فرجه خودش جمع نمیشه برای اونم جزوه کرمی بخون بعد نمونه سوال حل کن، درکل نهایی ریاضی سخت نیست فقط زمان و حوصله و تمرین میخواد. عربی هم راحته همون کتاب و نمونه سوال جوابگوعه .فقط زمان صرف فعل ها رو کار کن مثل من گیر نکنی. زبان سخت بود همه شکایت میکردن ازش، اما خب پایه خوبی داشته باشی مشکلی پیش نمیاد لیسنینگ هم من راستش سرجلسه چیز زیادی نمیفهمیدم شما اشتباه منو نکن. برو لیسنینگ نهایی سال های پیشو گوش کن تا گوشت آشنا شه.برای فارسی فرمول بیست خیلی به من کمک کرد.

راست میگه وقتی خودت تنبلی الکی تقصیر رو گردن مسئولین دلسوز ننداز خودت عرضه نداشتی درس نخوندی بعد دار ...

من کاری به درس خوندن یا نخوندن این خانم ندارم ولی مسئولینی که دارن از جون مایه میذارن ؟ اره مخصوصا خسروپناه که تو عمرش حتی امتحان نهایی نداده چه برسه به کنکور:/ بعد واسه چند میلیون دانش اموز و کنکوری تصمیم میگیره! خدایی حرف های خنده دار میزنین

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

سلام عزیزدلم برای ریاضیت از اپارات معین کرمی دوره نهاییشو ببین اگه اشتباه نکنم زیر 24 ساعته با سرعت دو برابر ببین یه روزه جمع میشه اینقدر قشنگ تدریس کرده که تو فرجه فقط نمونه سوال حل کنی 20 میشی این نظر من بود برای درس ریاضیت امیدوارم به کارت بیاد

چقد تایم گذاشتی ؟؟مرسی ازتت

خواهش

فیزیک و زیست و شیمی چون واسه کنکور هم میخوندم یه چیزایی بلد بودم، بعد کنکور اردیبهشت فقط برای نهایی خوندم،تقریباا یک ماهی شد که فکر کنم بیشترین تاثیر رو نهاییم همون بازه یک ماهه بود.

2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

سلام سلام

ziba_jooni | 1 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز