2821
2789
عنوان

نهایی 405

| مشاهده متن کامل بحث + 816 بازدید | 50 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم بخاطر همین پشت کنکور نموندم میرم ازاد میخونممن حال روحیم خیلی مهمتر از پول تو جیبمه

اینم حرفیه ولی مال من پول ازادو نمیدن نمیزارن برم کارم کنم میگن ابرومون میره فلانی یه بچه داشت اینم فرستاد حمالی کنه

اینم حرفیه ولی مال من پول ازادو نمیدن نمیزارن برم کارم کنم میگن ابرومون میره فلانی یه بچه داشت اینم ...

میفهمم بابای منم دوست نداره سرکار برم

و هزینه دانشگاه خیلی گرون شده

و فقط دانشگاه نیست کلاس زبان باشگاه

یعنی یک ادم بخواد آینده درخشانی داشته باشه باید جیبش پر پول باشه

نه من تو 💔

و خدا معجزه میکند !🌱💛

راست میگه وقتی خودت تنبلی الکی تقصیر رو گردن مسئولین دلسوز ننداز خودت عرضه نداشتی درس نخوندی بعد دار ...

اون از نظر های قبلیت که گفتی درس چیه برید شوهر کنید اینم از این نظر الانت حالت خوب نیست کلا

منم ۲۱ سالمه الان میخوام دوباره بخونم ، ۳ سال هم از فضای کنکور دور بودم دانشجو بودم اما دوس دارم برا چیزی که میخوام بجنگم . سال بعد کنکور بدم میشه ۲۲ سالم

اینا رو گفتم بدونی که سن مهم نیس ، تو زندگی خیلی فرصت داری

«دندان به جگر بگذار یک گام دگر باقیست / این ظرف هلاهل را یک جام دگر باقیست»

میشه بگی فارسیو از چمنبعی خوند من پدرم درومده

فرمول بیست خیلی کتاب کاملیه همه چیو گفته فقط چون حجمش زیاده، زمان میخواد خوندش.

نمیدونم محسنی هنوزم هست یا نه ،من یه ویدیو تو اپارات از محسنی دیدم بابت آرایه و دستور بقیشو از فرمول بیست خوندم. سوالات فرمول بیستو حل کردم و ۱۸.۵ شدم. البته با اون حجم از تایمی که گذاشتم پتانسیل بیشتر شدنم داشت اما من خب یکم فراموشی و گیج بازی دراوردم.

2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

سلام سلام

ziba_jooni | 46 دقیقه پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز