2821
2789
عنوان

نهایی 405

| مشاهده متن کامل بحث + 530 بازدید | 43 پست
اخه فیزیک و ریاضی تو ۱ روز ؟ خودشون با این برنامه چیدنشون

شیشه زدن بخدا

هر وقت تایپکم یا کامنتم دیدین دعا کنین سال 1405 دندونپزشکی تهران قبول شم بعد بهم اطلاع بدین منم برای شادی روح امواتتون فاتحه میخونم 💘

دوسال پشت کنکور بودی خیلی وقت داشتی برا خوندن گیر دادی به همین چهل روز

باشه تو راست میگی

یجور میگه دوسال وقت داشتم انگار تو این دوسال مستمر ازاد بودم و هیچ کنکور نهایی ازم نگرفتنicon

هر وقت تایپکم یا کامنتم دیدین دعا کنین سال 1405 دندونپزشکی تهران قبول شم بعد بهم اطلاع بدین منم برای شادی روح امواتتون فاتحه میخونم 💘

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

همون نهایی هارو فعلا جمع کن

من دوستم واقعا درس خون نبود امتحانای مدرسه نمرات بالا و خوبی هیچوقت نداشت .دو هفته مونده به نهایی مثل بنز خوند.حتی جواب پیامم نمیداد میگفت درس دارم میگفت روزی ۱۲ ۱۳ ساعت دارم درس میخونم و تراز نهاییش شد ۹۰۰۰ .

خداشاهده اگر با چشمام نمیدیدم اصلا باورم نمیشد.

کنکورم در حد تراز ۷۰۰۰ اینا بود فکر کنم و درنهایت پرستاری سراسری اورد.

همون نهایی هارو فعلا جمع کن من دوستم واقعا درس خون نبود امتحانای مدرسه نمرات بالا و خوبی هیچوقت نداش ...

وای چه خوب با اینکه از پرستاری بدم میاد ولی بهتر از هیچیه که خونه بمونم

تلاشم میکنم icon

وای چه خوب با اینکه از پرستاری بدم میاد ولی بهتر از هیچیه که خونه بمونمتلاشم میکنم

موفق باشی قشنگم

من خودمم پرستاری میخونم البته اونقدراهم بد نیست و به نظرم بهتر از پشت موندنه .ایرانم که وضعیت ثابتی نداره هرروز یه دغدغه. اما اراده دوستم واقعا برام قابل ستایش بود

موفق باشی قشنگممن خودمم پرستاری میخونم البته اونقدراهم بد نیست و به نظرم بهتر از پشت موندنه .ایرانم ...

من تا الان دینی رو خوندم و فارسی و زیست یه فصل دیگه هیچی به نظرت میشه امسال زابلی چه میدونم زاهدانی یه جای دور قبول بشم برم از خونه

وای چه خوب با اینکه از پرستاری بدم میاد ولی بهتر از هیچیه که خونه بمونمتلاشم میکنم

دقیقا خونه ما جهنمه جهنم به خدا همین الان میتونستم برم میرفتم پشت سرمو نگاه نمیکردم حیف دستوبالم بستس

من سال اولیه که نهایی میدم هیچ تجربه ای هم ندارم

میشه یکم راهنماییم کنی؟

درخواست ندید به هیچ عنوان قبول نمیکنم. / کاربر عزیزی که جواب بنده رو میدی، حواست به حرف هات باشه؛ من دوست یا قوم و خویش شما نیستم که به شوخی های نادرست شما بخندم.

باشه تو راست میگییجور میگه دوسال وقت داشتم انگار تو این دوسال مستمر ازاد بودم و هیچ کنکور نهایی ازم ...

راست میگه وقتی خودت تنبلی الکی تقصیر رو گردن مسئولین دلسوز ننداز خودت عرضه نداشتی درس نخوندی بعد داری گیر میدی به مسئولینی که دارن از جون مایه میزارن