2777
2789
نه برای من جذبی نبود بعد از۱۰روزاز سز ک گذشت رفتم برام کشیدن خیلی هم ریز دوخت شده بود

چقدر سز ما متفاوت بوده از هم

شهید تهرانی مقدم : “فقط انسان های ضعیف به اندازه ی امکاناتشان کار میکنند”

خانوما اکثرتون میگین مشکلی نبود و با شیاف درد کنترل میشد....شیاف که میذاشتین ببخشید اسهال نمیشدین؟

من اونقدر درد کشیدم بعد سزارینم که حد نداشت...

یه دونه شیاف گذاشتم و اسهالی شدم و چون سختم بود دیگه نذاشتم و فقط مسکن استفاده میکردم که اونم فایده نداشت....

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

باید حداقل یک ماه بخوابی تابخیه هات خوب بشن وخونریزی یا عفونت نکنه

يك ماه؟!!!!!😳

فقط سه روز اول سخته بلند شدن و دراز كشيدن 

دردت هم با شياف حله

بعدش كم كم خوبي

من خودم بچم رفت ان اي سي يو

خودم مرخص شدم

بچه نه. هرروز كارم رفتن به بيمارستان بود اصلا استراحت نداشتم الحمدالله روز دهم ام خيلي خوب بودم 

خانوما اکثرتون میگین مشکلی نبود و با شیاف درد کنترل میشد....شیاف که میذاشتین ببخشید اسهال نمیشدین؟ ...

شياف درد فرق داره با اون شياف ك ميگي

تو بيمارستان هم يه بيزاكوديل ميزارن برا كار كردن شكم سزاريني ها

هم ديكلوفناك برا درد

شما حتما بيزاكوديل ميزاشتي

من نشستم قشنگ هیجی نشد اتفاقا تو بیمارستان بهم گفتن حتما فعالیت کن وگرنه مواد داروها تو بدنت میمونه

راه رفتن تو جوش خوردن بخیه ها خیلی مهمه من شکممو با شال میبستم که رو بخیه ها نیافته خیلی سریع هم جوش خورد 

اسمان فرصت پرواز بلندیست ولی...قصه این است چه اندازه کبوتر باشی....
يك ماه؟!!!!!😳 فقط سه روز اول سخته بلند شدن و دراز كشيدن  دردت هم با شياف حله بعدش كم كم خوب ...

میدونی چندتا بخیه میخوری؟باید حداقل ۲۰روزاستراحت کنی وگرنه بعداااا درد میکشی کمردرد وهمه چی درد 

دکترم بهم گفت اگ زیاد بشینی ب بخیه هات فشارمیاد و ورم میکنه وممکنه خونریزی کنه گفت حداقل ۱۰روز کامل ...

برعکس دکتر من میگفت راه برو که زود جوش بخوره من دو روز هم نخوابیدم حتی

شياف درد فرق داره با اون شياف ك ميگي تو بيمارستان هم يه بيزاكوديل ميزارن برا كار كردن شكم سزاريني ه ...

نه عزیزم شیافی که مسکنه و دکتر قبل عمل مینویسه دیگه

وقتی از بیمارستانم می اومدم بهم گفتن حتما برا دردت شیاف بزار ....ولی من نتونستم استفاده کنم

یه خاطره بدی برام مونده که نگو....سه روز بعد زایمان مردم و زنده شدم از روز چهارم یه کم بهتر شدم

میدونی چندتا بخیه میخوری؟باید حداقل ۲۰روزاستراحت کنی وگرنه بعداااا درد میکشی کمردرد وهمه چی درد  ...

بنظرم خیلی سخت گرفتی خخخخخخخخخ

یا شاید هم بدن من قوی بوده شکر خدا بعد سه سال هنوز دردی حس نمیکنم

برعکس دکتر من میگفت راه برو که زود جوش بخوره من دو روز هم نخوابیدم حتی

راه رفتن اشکالی نداره ب منم گفته بود...ولی میگفت نشین یاراه برو یا کامل درازبکش ک به بخیه هات هوابخوره ونچسبه به هم ک عفونت نکنه

ولی سراولین بچم زردی داشت یه هفته تو بیمارستان بودم بغل تختش روصندلی همش نشسته حالم خیلی بدبود بخیه هام عفونت کرد

ولی خدایی سردومی خونه بودم وخیلی عالی دوخت زده بود دکترم ولی زیاد درازنکشیدم نشسته بودم اکثرا یکم عفونت کرد ولی خوب شد

راه رفتن اشکالی نداره ب منم گفته بود...ولی میگفت نشین یاراه برو یا کامل درازبکش ک به بخیه هات هوابخو ...

اخ عزیزم

از زردی نگو که منم کلی درگیرش بودم 

من شکممو با شال بسته بودم رو بخیه ها نیافته