2821
2789
عنوان

جاری جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1163 بازدید | 75 پست
خب شوهرت چرا اعتراض نمیکنه لااقل یه چیزی بگه فکر نکنن ببخشید شما حالیتون نیست...اگر قبولم ندارن پس ا ...

نه عزیزم خیییلی خانواده دوسته و احترام میذاره به پدرو مادرش ... منم چیزی بهش نمیگم میدونم ممکنه از دستم ناراحت بشه

بالاخره جمع سه نفره ما، چهارنفره شد... نورای عزیزم بدنیا اومد😍 لئا و نورا فرشته های زندگیم💚👸👱‍♀️.... اپدیت جدید امضام ما پنج نفره شدیم و یه گل پسر به جمعمون اضافه شده... درهرصورت همگیشون فرشته های زندگی منن ، خدایا پشت و پناه تمام بچه ها باش💋

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دیگه عزیزم اشتباه از شما بوده که اجازه دخالت دادین حالا ولش کن گذشته ها گذشته الان هم دو تا راه دار ...

اره عزیزم منم سعی میکنم راه دوم رو انتخاب کنم سعیییییی میکنم

بالاخره جمع سه نفره ما، چهارنفره شد... نورای عزیزم بدنیا اومد😍 لئا و نورا فرشته های زندگیم💚👸👱‍♀️.... اپدیت جدید امضام ما پنج نفره شدیم و یه گل پسر به جمعمون اضافه شده... درهرصورت همگیشون فرشته های زندگی منن ، خدایا پشت و پناه تمام بچه ها باش💋

😂😂😂😂آهان پس ته،تغایه دارن برای جاریت نقشه میکشن با اینا زندگی کنه حتما خونه شون دو طبقه اس

واااا .... خونشون که سه طبقس . یک طبقه ما نشستیم دو سالی... الان رفتیم خونه خودمون. نمیدونم حرفت درسته یا نه 

واییی تو میگی من حرص میخورم نگو‌دیگه اه😤😤😤😤😤

نه عزیزم خیییلی خانواده دوسته و احترام میذاره به پدرو مادرش ... منم چیزی بهش نمیگم میدونم ممکنه از د ...

اره عزیزم بهترین کار و شوهرت میکنه چون میدونه حرفش فایده نداره شما درگیر این روابط مادی پدر و پسر نشو بهتره

من نفهمیدم پدرشوهرمنم زمین فروخته دنگ دنگ زده به اسم پسراش و زنش

والا پدرشوهر من هنوز در قید حیاط هستش و خودش حق داره هرکاری میخاد با مالش بکنه ... من از اولشم ادمی نبودم که به پول دیگران چشم داشته باشم فقط این قضیه یکم منو حرص داد ولی به قول شما دوستان همین که خودمون مستقل شدیم و دیگه نمیتونن تو زندگیمون اظهار نظری بکنن خودش خیلیه ... خداروشکر... ان شالله خوشبخت بشن اصلا به من چه اینچیزا

حیات

واااا .... خونشون که سه طبقس . یک طبقه ما نشستیم دو سالی... الان رفتیم خونه خودمون. نمیدونم حرفت درس ...

به حرفم میرسی منم شوهرم ته تغایه ای براش کار انجام میداد ای برو بیا داشت،تا گفتم من با اینا تو یه ساختمون نمیرم شدم دشمن خونیشون والله چون ته تغایه انظار دارن همیشه پیششون باشه تو پیری

یه صلوات برای سـلامـتی محمد سبحانم میفرستی😍اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم تیکر تولد یک سالگی پسرمه(1398/8/21)
چیزی نمیشه ولی من هیچوقت دیگه دلم باهاشون صاف نمیشه ... خصوصا جاری جدید     لابد قراره ازا ...

من همیشه به خواهر خودم هم میگم بافکر کردن به اینچیزا تو هم شبیهشون میشی چون دل تو هم به مرور سیاه میشه،بهترین راه دوری و دوستیه.

N.behdarvand

لابدشوهرشماداشته این آقامیثم نداره یاشایدم ته تغاریه به نظرمن بیخیال شوفردامیگن حسودی میکنه  فکرمیکنی عکس العملی نشون بدی ازت میترسن ودیگه کمکش نمیکنن فقط دیگه علنی نمیکنن پس خودتوآزارنده

به حرفم میرسی منم شوهرم ته تغایه ای براش کار انجام میداد ای برو بیا داشت،تا گفتم من با اینا تو یه سا ...

همون حقشه 

من همیشه به خواهر خودم هم میگم بافکر کردن به اینچیزا تو هم شبیهشون میشی چون دل تو هم به مرور سیاه می ...

اره واقعا بهترین راهه