2777
2789
عنوان

جاری جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1161 بازدید | 75 پست
ولش از جیب شما ک چیزی نرفته وقتی شوهرتم چیزی نمیگه تو هم چیزی نگو میشی کاسه داغتر از اش 

شوهرم میدونم ته دلش ناراحته ولی به روی خودش نمیاره چون اصلا ادم حسودی نیست و خیلیم خوش قلبه ... دلم برای اون میسوزه با هزار زحمت خرج عروسی رو داد... اخرشم من میدونم دیگه سرپیری شوهر من باید از پدر و مادرش مراقبت کنه ... اقا میثم که تهتقاری خانوادس همه عاشقشن دست به سیاه و سفید نمیزنه

بالاخره جمع سه نفره ما، چهارنفره شد... نورای عزیزم بدنیا اومد😍 لئا و نورا فرشته های زندگیم💚👸👱‍♀️.... اپدیت جدید امضام ما پنج نفره شدیم و یه گل پسر به جمعمون اضافه شده... درهرصورت همگیشون فرشته های زندگی منن ، خدایا پشت و پناه تمام بچه ها باش💋

چیزی نمیشه ولی من هیچوقت دیگه دلم باهاشون صاف نمیشه ... خصوصا جاری جدید     لابد قراره ازا ...

😂😂😆😆اینا مهم نیست عزیزم من از خدامه مادرشوهرم سرگرم جاری بشه منم ببوسه بزاره کنار...فرق گذاشتن بده😬

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کنم عروس اولم و هیچ کمکی بهمون نکردن از الان به فکر عروس دوم نیومده هستن دارن براش خونه میخرن که اذی ...

ای واااای.... چقدرررر دارم عصبی تر میشم با این حرفاااا

بالاخره جمع سه نفره ما، چهارنفره شد... نورای عزیزم بدنیا اومد😍 لئا و نورا فرشته های زندگیم💚👸👱‍♀️.... اپدیت جدید امضام ما پنج نفره شدیم و یه گل پسر به جمعمون اضافه شده... درهرصورت همگیشون فرشته های زندگی منن ، خدایا پشت و پناه تمام بچه ها باش💋

چیزی نمیشه ولی من هیچوقت دیگه دلم باهاشون صاف نمیشه ... خصوصا جاری جدید     لابد قراره ازا ...

خیلی حساسی گلم 

بنظرم اون بنده خدا واقعا تقصیری نداره تبعیض  و یکی دیگه داره میزاره شما چرا از چشم جاریت میبینی

اسمان فرصت پرواز بلندیست ولی...قصه این است چه اندازه کبوتر باشی....
ببین من یساله نامزدم دوتا مراسم بزرگ گرفتیم دریغ از هزارتومن کمکشون تو مراسم دوم ک عین مهمون ۴ اومدت ...

نه . یعنی چی ندارن .همه ندارن تو این وضعیت .بعضیا دیگه نمی خان خودشون رو به یه کم سختی بندازن .برن وام بگیرن قرض کنن .والا ما دخترا هم بابامون پول تو بالش قایم نکرده بود وام گرفت و جهیزیه خرید چک داد قرض کرد  چه خوش بحال پسردارا شده . نه خونه دارن پسراشون  نه میخان خودشون  خرج کنن فقط  بعد که میریم تو زندگی میان دخالت زندگیمونو میکنن . 

اگر سهم شوهرشما از زمین را بدهند نه دیگه برا چی خودتو ناراحت کنی الان نیازهای شما متفاوته با اول ازد ...

سهمی نداریم عزیزم زمین خودش بوده فروخته ... ما و سهم؟؟؟ شیب؟؟؟بام؟؟؟

شوهرم میدونم ته دلش ناراحته ولی به روی خودش نمیاره چون اصلا ادم حسودی نیست و خیلیم خوش قلبه ... دلم ...

😂😂😂😂آهان پس ته،تغایه دارن برای جاریت نقشه میکشن با اینا زندگی کنه حتما خونه شون دو طبقه اس

یه صلوات برای سـلامـتی محمد سبحانم میفرستی😍اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم تیکر تولد یک سالگی پسرمه(1398/8/21)
بعد برادرشوهرتونم پسر دیگه ای دارن؟؟

این برادرشوهرم اخریمه ... یکی دیگه بین این  و شوهرم هست ولی اون بفکر زن نیست و تو کارش غرقه ... میگه زن نمیخام. ازش قطع امید کردن

نه . یعنی چی ندارن .همه ندارن تو این وضعیت .بعضیا دیگه نمی خان خودشون رو به یه کم سختی بندازن .برن و ...

بیچاره شوهرم خرج میکنه ولی تو گلوی اینا میمونه و هی غرشو وقتی نیست سر من میزنن هزار بارم  بهشون تذکر داده و باز یمدت خوبن بعد یمدت بد تر میشن

بزار یکم بگذره...باهم بد بشن میزارن.الان شیرینن واسه هم فعلا

نمیزارن چند سال شده .. حتی قبل عروسی وقتی داشتن براش خونه میخریدن دو طبقه خریدن ی طبقه برای نوه شون

خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش،بصیرت در قلبش،وروزی در زندگیش،امین یا رب العالمین
میثم کار و بارش چیه؟؟؟؟؟🤔

والا ایشون از درس که به جایی نرسید موبایل فروشی داره پول هم داره ... اونوقت من شوهرم مهندسه ، سر عروسیمون خاهرشوهرام به شوهرم گفتن که تو خودت مهندسی و پول داری، خدارو خوش نمیاد بابا بخاطر عروسی تو به زحمت بیفته... خرجتو خودت بده ... اون بنده خدا ساده هم گفت چشم