2777
2789
عنوان

جاری جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1161 بازدید | 75 پست
دوست داری منت رو سرت باشه؟!

یعنی چی ؟؟؟ یعنی منت میذارن سرشون بعدا ؟؟؟ 

بالاخره جمع سه نفره ما، چهارنفره شد... نورای عزیزم بدنیا اومد😍 لئا و نورا فرشته های زندگیم💚👸👱‍♀️.... اپدیت جدید امضام ما پنج نفره شدیم و یه گل پسر به جمعمون اضافه شده... درهرصورت همگیشون فرشته های زندگی منن ، خدایا پشت و پناه تمام بچه ها باش💋

استارتر شوهرت باید اعتراض کنه . من یکی که تو کتم نمیره این تفاوتا . پدر و مادرن وظیفشونه وقتی در توانشون هست .گطور دختر جهاز میاره منت سرش نیست ولی تا برا پسر میخان خرج کنن میگیم میخای منت سرت باشه .منت نیست .توانش رو داره باید خرج بچه هاش کنه .

من جای شما زورم گرفته .  

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بعد برادرشوهرتونم پسر دیگه ای دارن؟؟

یه صلوات برای سـلامـتی محمد سبحانم میفرستی😍اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم تیکر تولد یک سالگی پسرمه(1398/8/21)

معلومه. اگه نذاشتن بیا موهای ژولیده منو بککن😁

چخوف: « هیچ چیز به اندازه ی نفرت از چیز مشترک، مردم را باهم متحد نمیکند. نه عشق، نه دوستی نه احترام.» ✌️🌞

عزیزم مطمئن باش این کمک ها راه رو واسه دخالت باز میکنه همسر منم تمام مخارج رو خودش داد و هیچ کس هم ب ...

والا ما که مخار ج رو خودمون دادیم تازه دستور هم میدادن که عروسی رو اینجور بگیرید اونجور بگیرید... ولی ما همیشه احترام قائل شدیم و منم میگفتم خب لابد بنده خدا نداره که بده ولی الان با این قضیه میگم حتما داشته و دلش نمیخاسته بده ... سر ما نمیتونست زمینشو بفروشه ؟؟؟ فقط میثممممم جووون خوبه ؟؟؟؟ آدمه؟؟؟ اگ ب شانس من باشه که تمام خرجشونم میدن که هیچ منتم نمیذارن

بالاخره جمع سه نفره ما، چهارنفره شد... نورای عزیزم بدنیا اومد😍 لئا و نورا فرشته های زندگیم💚👸👱‍♀️.... اپدیت جدید امضام ما پنج نفره شدیم و یه گل پسر به جمعمون اضافه شده... درهرصورت همگیشون فرشته های زندگی منن ، خدایا پشت و پناه تمام بچه ها باش💋

منم بحث ازدواج بردارشوهرم پیش اومد ما فامیلی ازدواج کردیم حتی مراسم هم نگرفتن برام بعد میگن برا این مراسم بگیریم منم قشنگ گفتم عمو بگیری من راضی نیستم ازتون چ طور برا من هیچی برا این مراسم بگیریدقیامت میکنما ههه گفت باشه اگه به این کسی زن داد ما مراسم نمیگیرم براش

اندازه ما گر نشدی دست خودت بود برقامت ما دست نزن ما خود سَرویم
حرفت درسته ولی با حرص خوردن شما قراره چی بشه?

چیزی نمیشه ولی من هیچوقت دیگه دلم باهاشون صاف نمیشه ... خصوصا جاری جدید   لابد قراره ازاین به بعد سوگولی هم بشه!!!!! به اون محل بذارن به من نذارن یا از دستپختش تعریف کنن از من تعریف نکنن چمیدونم همین چیزایی که همه خانوما تو نی نی سایت میگن  

استارتر شوهرت باید اعتراض کنه . من یکی که تو کتم نمیره این تفاوتا . پدر و مادرن وظیفشونه وقتی در توا ...

ببین من یساله نامزدم دوتا مراسم بزرگ گرفتیم دریغ از هزارتومن کمکشون تو مراسم دوم ک عین مهمون ۴ اومدت ۶ رفتن 

بعدش هی میگن نداریم نداریم در حالیکه شوهرم داره و خرجم میکنه 

الان عروسیمون نزدیکه اگ گفتن نداریم میخان بگم بابای منم نداره جهیزیه بگیره و قید جهازم رو میزنم درحالیکه شوهرم خدایی خرج میونه خانوادش یکم زیادی حسودن  

بنطرت کار اشتباهیه؟؟؟

والا ما که مخار ج رو خودمون دادیم تازه دستور هم میدادن که عروسی رو اینجور بگیرید اونجور بگیرید... ول ...

خب شوهرت چرا اعتراض نمیکنه لااقل یه چیزی بگه فکر نکنن ببخشید شما حالیتون نیست...اگر قبولم ندارن پس از این به بعد میثم برای اونا😠

والا ما که مخار ج رو خودمون دادیم تازه دستور هم میدادن که عروسی رو اینجور بگیرید اونجور بگیرید... ول ...

دیگه عزیزم اشتباه از شما بوده که اجازه دخالت دادین حالا ولش کن گذشته ها گذشته

الان هم دو تا راه داری یا اینکه بشینی حرص بخوری بابت کارهایی که واسه عروس خانم انجام میدن و مقایسه کنی 

دوم اینکه بیخیال باشی و فقط همسرت رو روشن کنی که چی به چیه و صبور باشی تا به وقتش 

من باشم راه دوم رو انتخاب میکنم حیف جوونیمون نیس  اخه

اسمان فرصت پرواز بلندیست ولی...قصه این است چه اندازه کبوتر باشی....
نمیزارن تجربشو دارم    

بزار یکم بگذره...باهم بد بشن میزارن.الان شیرینن واسه هم فعلا

چخوف: « هیچ چیز به اندازه ی نفرت از چیز مشترک، مردم را باهم متحد نمیکند. نه عشق، نه دوستی نه احترام.» ✌️🌞

2790
2778
2791
2779
2792