2777
2789
عنوان

جاری جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1167 بازدید | 75 پست

ولش از جیب شما ک چیزی نرفته وقتی شوهرتم چیزی نمیگه تو هم چیزی نگو میشی کاسه داغتر از اش 

اگه اسمم دخی باکلاسه واسه اینه ک فراموش نکنم من زنی بودم ک اوج جوونیمو و شیطنتمو  گذاشتم پای شوهرم چه محبت ها ک نکردم از بهترین لباسها گذشتم از کمترین تا بیشترین خرج گذشتم تا بتونه ب خودش برسه بهترین ماشین خرید مغازه زد من از ارزوهام گذشتم تا ب ارزوهاش رسید 😔 اما جوابم این بود کتک فحش تهمت خیانت و بیرون شدن  از خونم😔 من مادر بودم نتونستم زندگی دخترمو تباه کنم چون پدر خوبی برای دخترم بود نخواستم در حقش ظلم کنم و زندگیش بشه پر از استرس و غم ...دختر من هم پدر میخواست هم مادر پس موندم اماااا شوهرمو از قلبم بیرون کردم الان من یه دخی باکلاسم 😍 انواع لاکارو دارم یه عالمه ماسک و کرم و اسکراپ  انواع لباسا رنگی رنگی یه دختر ژیگول و شیکم یه دختر شاد و خوش رقص دوستای خوب و پایه دور همی و مهمونی من حتی برای خودم کادو هم میخرم  من دیگه از چیزی نگذشتم من خودمو تو محبت کردن ب پای مردی ک لیاقت نداشته بود گم کردم من سخت درگیر شستن و روفتن و شوهر داری و پس انداز بودم خودمو از همه چیز انداخته بودم   ☹️اما الان  این منم یه دختر ک زندگیش واسه خودشو دخترشه😉 ک و ن لق بقیه ک باعث ازارم شدن 😝تنهایی و عشقه 

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

کاملا درسته و حق با شما هست .همه فرزند این پدر هستن . چطو وقتی پیر شد همه باید نگهشون دارن . ایشون که در توانش هست به همه تون کمک کنه .نه فقط میثم .احیانا میثم خان خونش رنگین تره یا چشاش ابیه .

حسودی

وااااا

بالاخره جمع سه نفره ما، چهارنفره شد... نورای عزیزم بدنیا اومد😍 لئا و نورا فرشته های زندگیم💚👸👱‍♀️.... اپدیت جدید امضام ما پنج نفره شدیم و یه گل پسر به جمعمون اضافه شده... درهرصورت همگیشون فرشته های زندگی منن ، خدایا پشت و پناه تمام بچه ها باش💋

من عروس آخری هستم تمام مخارج عقد و عروسی شوهرم داد. حتی آبگرمکن و کولر قسطی خرید و تمام قسطاشو خودش داد.

اون موقع خیلی ناراحت شدم ک چرا کمکش نکرد باباش اما بعد خودش گفت ک خودم به بابام گفتم ک خودم خرج مراسم و خریدارو میدم. 

در صورتی ک اون سه تا داداشاش باباش داده بود

الان دیگه ناراحت نیستم چون هیچکس نمیتونه سرمون منت بذاره ک فلان کار براتون کردیم

خوشمزه های هانان🍏. دارای نماد اعتماد🍎 ارسال به سراسر کشور و خارج از کشور😍😎