سلام.۲هفته پیش سقط توی هفته ۴ داشتم.یک هفته بعدش دکترگفتن که بقایامونده.قرص و امپول متیل اورگونین به همراه داروهای گیاهی مصرف کردم.بتاتیترم شده ۵۱۲ اما هنوز سونو نرفتم.بنظرتون با این تیتر بازم کورتاژ لازمه؟درضمن هنوزم کمی خونریزی دارم.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
به هرحال من بعد از کلی قرص و دارو و آمپول بازهم بقایای هشت میلی داشتم و بتام ۷۰ بود.کورتاژ کردم و همه امیدم به خداست.برام دعا کنید باردار بشم.منم دعا میکنم که بقایای شما دفع بشه و نیازی به کورتاژ نباشه
به هرحال من بعد از کلی قرص و دارو و آمپول بازهم بقایای هشت میلی داشتم و بتام ۷۰ بود.کورتاژ کردم و هم ...
انشاءالله باردار میشی و بسلامتی دوره ش رو طی میکنی.من و شوهرم خیلی بچه دوست داریم.من گروه خونیم منفی بود وقتی سقط کردم دکتر بهم گفتم رگام لازم نیس بزنی.بعد یه هفته رفتم پیش یه دکتر دیگه کلی دعوام کرد ک چرانزدی.خیلی اذیت شدم وقتی دید بقایا دارمگفت الان رگام بزن.دعام کنید خیلی شرایط بدی پیش اومده برام.ازیه طرف بقایا از یه طرف کورتاژ از یع طرفم اون انپول رگام ک نمیدنم تاثیر کرد یا نه.توکلم به خداست.خدا برای هیچکس همچین شرایطی پیش نیاره
انشاءالله باردار میشی و بسلامتی دوره ش رو طی میکنی.من و شوهرم خیلی بچه دوست داریم.من گروه خونیم منفی ...
عزیزم ما هم هردومون عاشق بچه ایم.انشالا شماهم زودتر مادر بشی بدون هیچ دردسری.به حق این ماه عزیز.ولی از بابت کورتاژ نگران نباش من همش میگم ای کاش زودتر کورتاژ کرده بودم