2777
2789
عنوان

سقط ناقص

| مشاهده متن کامل بحث + 3664 بازدید | 49 پست
وای من خیلی میترسم کاش خوب شم نمیشه تو پریود دفع شه خودش؟ هرروز یکم لخته ازم میاد ولی پاک نمیشم نمید ...

شما هفته چند بودین؟؟

وزن شروع در تاریخ 6مهر 97.   80 کیلو. وزن الانم 77 وزن هدف 63 کیلو من میتونمممم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

منم نمیخواستیم کورتاژ بشم.میترسیدم.یه تاپیک دارم در همین مورد که قبل از کورتاژ زدم بهتره بری بخونی.. ...

فک کنم زود اقدام کردی برا کورتاژ چون دکترم گفت اول قرص و امپول اگه بقایای زیاد موند بعدش کورتاژ

وای من خیلی میترسم کاش خوب شم نمیشه تو پریود دفع شه خودش؟ هرروز یکم لخته ازم میاد ولی پاک نمیشم نمید ...

متاسفم دوستم ولی من تجربه ام رو میگم.من بار دوم که شیاف استفاده کرده خیلی لخته لخته های بزرگ دفع شد اما باز بقایا داشتم بهم گفتن پریود بشی بقایا دفع میشه یه هفته بعدش به خونریزی شدید افتاد با درد و باز عذر میخوام لخته ها و تکه های بزرگ.کلی هم سوزن فشار زدم اما بازم دفع نشد...البته تو هرکسی فرق دارم.امیدوارم که شما تو پری دفع بشه و کار به کورتاژ نکشه

خدایا مرسی  
فک کنم زود اقدام کردی برا کورتاژ چون دکترم گفت اول قرص و امپول اگه بقایای زیاد موند بعدش کورتاژ

من دوازده تا قرص میزوپروستول استفاده کردم سه و ۵ تا آمپول در طول دو ماه اما هیچ فایده ایی نداشت

خدایا مرسی  
میشه یکم.توضیح بدین چطوری بود ؟چون منم فکر کنم سقط کردم چند روز پیش دکترم نبود برم پیشش  منظور ...

نمیدونستم باردارم.اسباب کشی داشتیم وسیله سنگین بلندکردم.دکترم از روی تیتراژ بالا گفت احتمال اینکه دوقلو بوده زیا بوده...خیلی عذاب کشیدم خیلی😣😣😣

متاسفم دوستم ولی من تجربه ام رو میگم.من بار دوم که شیاف استفاده کرده خیلی لخته لخته های بزرگ دفع شد ...

شما هفته چند بودی عزیزم؟

نمیدونستم باردارم.اسباب کشی داشتیم وسیله سنگین بلندکردم.دکترم از روی تیتراژ بالا گفت احتمال اینکه دو ...

وای برای منم همین شد اسباب کشی داشتیم سنگین بلند کردم از فردا صبحش افتادم خونریزی اصلا نمیدونم حامله بودم یا نه فقط پریودم عقب افتاده بود و خونریز زیاد با لختهای بزرگ خیلی بزذگ الانم هنوز خورنریزیم زیاده

دکتر هفته پیش گفت اگه دفع نشه باید بیای کورتاژ چون میچسبه به رحم وگوشت اضافی میشه ودیگه باردار نمیشی ...

کورتاژ اگر پیش دکتر خوبی انجام بشه هیچ مشکلی نداره.اگر بمونه به اصطلاح بچه خوره میشه و خیلی سخت میشه خوب کردنش و بارداری

خدایا مرسی