2777
2789
عنوان

سقط ناقص

| مشاهده متن کامل بحث + 3664 بازدید | 49 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

دکتر هفته پیش گفت اگه دفع نشه باید بیای کورتاژ چون میچسبه به رحم وگوشت اضافی میشه ودیگه باردار نمیشی ...

وای یعنی تا این حد ؟؟شما از کجا مطمعن شدی سقطه؟رفتی دکتر فهمید؟

وزن شروع در تاریخ 6مهر 97.   80 کیلو. وزن الانم 77 وزن هدف 63 کیلو من میتونمممم
اندازه پنج هفته رشد کرده بود.وقتی هشت هفته بودم رفتم سونو واسه قلب گفتن رشد نکرده و اندازه پنج هفته ...

اخی عزیزم انشالله که بزودی باردار میشی

به هرحال من بعد از کلی قرص و دارو و آمپول بازهم بقایای هشت میلی داشتم و بتام ۷۰ بود.کورتاژ کردم و همه امیدم به خداست.برام دعا کنید باردار بشم.منم دعا میکنم که بقایای شما دفع بشه و نیازی به کورتاژ نباشه

خدایا مرسی  
من خودم سقط کردم باقرص😐

ای واییی عزیزم 

منم نمیخواستم اگه میفهمیدم که 100 درصد سقط میکردم

الانم هنوز مطمعن نیستم ولی با اون شرایط حدسم اینه که باردار بودموو سقط شده

به هرحال من بعد از کلی قرص و دارو و آمپول بازهم بقایای هشت میلی داشتم و بتام ۷۰ بود.کورتاژ کردم و هم ...

انشاءالله باردار میشی و بسلامتی دوره ش رو طی میکنی.من و شوهرم خیلی بچه دوست داریم.من گروه خونیم منفی بود وقتی سقط کردم دکتر بهم گفتم رگام لازم نیس بزنی.بعد یه هفته رفتم پیش یه دکتر دیگه کلی دعوام کرد ک چرانزدی.خیلی اذیت شدم وقتی دید بقایا دارم‌گفت الان رگام بزن.دعام کنید خیلی شرایط بدی پیش اومده برام.ازیه طرف بقایا از یه طرف کورتاژ از یع طرفم اون انپول رگام ک نمیدنم تاثیر کرد یا نه.توکلم به خداست.خدا برای هیچکس همچین شرایطی پیش نیاره

انشاءالله باردار میشی و بسلامتی دوره ش رو طی میکنی.من و شوهرم خیلی بچه دوست داریم.من گروه خونیم منفی ...

عزیزم ما هم هردومون عاشق بچه ایم.انشالا شماهم زودتر مادر بشی بدون هیچ دردسری.به حق این ماه عزیز.ولی از بابت کورتاژ نگران نباش من همش میگم ای کاش زودتر کورتاژ کرده بودم

خدایا مرسی