2821
2789
عنوان

همکار

71 بازدید | 8 پست

برادرشوهر دختر خاله ام پیج آموزش زبان انگلیسی داره. من توی پیجشم. خیلی وقت بود ازش خوشم میومد آقای خوبیه 32سالشه.اونهم توی مهمانیها خیلی بهم نگاه میکرد و متوجه شدم علاقه داره. اما هیچ اقدامی نمیکرد. من اومدم توی دایرکت بهش گفتم بهش علاقه دارم گفت خب از شاگردهام هستی میدونم اما اسمت رو بگو، گفتم بذار صادقانه بگم یااونم علاقه داره یا نداره تکلیف روشن میشه گفتم من دخترخاله زنداداشت هستم اسممو گفتم. نیم ساعتی جواب نداد بعد گفت اون خانم بحدی باشخصیت هست بعید بدونم بیاد همچین کاری بکنه لطفا مزاحم نشو وگرنه به خود زنداداشم میگم که کسی داره آبروی دخترخاله اش رو میبره. فردا شبش به بهانه ای رفتم خانه دخترخاله ام چون همه توی یک خانه هستن دیدمش یه کم با تردید و طوری نگاهم میکرد خواهرش هم وقتی بحث ازدواج پیش آمد گفت برادرش میخواد با خواهر همکلاسی دوران ارشدش ازدواج کنه(که قبلا هم خواستگاریش رفته بود جواب رد داده بودن) من از لحاظ همهچی از این اقا سرتر هستم فقط این 32سالشه و من ۳۵.

بتظرتون چکار کنم؟

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

کاری نمیخواد کنی هم از لحاظ سنی بزرگتری همم شخص دیگه ای رو میخواد و قبلا خواستگاریشم رفته درست نیست ...

خودمو تحمیل نکردم

خودش منو دچار تردید کرد همش بهم توجه میکرد میگفت از برنامه های آینده اش تا منو میدید ذوق میکرد سرصحبت باز میکرد میگفت دلم میخواد یه ازدواج خوب کتم و بچه دار بشم منو از خانه دخترخاله میرسوند خونه امون میگفت توخیلی باهوشی تونستی مدرک ارشد از فلان دانشگاه بگیری میگفت حتما تا پایان سال خانه جدیدی میخره و...

چرا باید این حرفازو به من میزد

اون اومد احساس منو بیدار کرد

ممنون از جوابتون. پارسال رفته بود خواستگاریش بهش جواب منفی داده بودن. کلا سبک زندگی و اوضاع مالی پسر ...

شاید پشیمون شدن،

کاش ب جای چت تماس میگرفتند تا ثابت کنید خودتون هستید...

برای سن هم اگر مرد پخته تره ک مشکلی نیست

خودمو تحمیل نکردم خودش منو دچار تردید کرد همش بهم توجه میکرد میگفت از برنامه های آینده اش تا منو مید ...

خب تو همون دایرکت بگو خودمم و حرفا و حستون. باعث شد این شهامتو داشته باشم که بهتون پیام بدم

بلوچ 🤍

شاید پشیمون شدن، کاش ب جای چت تماس میگرفتند تا ثابت کنید خودتون هستید... برای سن هم اگر مرد پخته تره ...

من اصلا این آقا توی ذهنم نبود چون از همه لحاظ من سرترم. اون باکارهاش و حرفاش باعث شد منم حس پیدا منم فقط هم اخلاقش جذبم کرد. البته طی این مدت تعجب هم میکردم میگفتم چرا به دخترخاله ام حرفی درمورذ من نمیزنه. اما اینم بگم مادرش همیشه گفته بود این دنبال همسر جوانی هست که بچه های زیادی بیاره و.... خانواده سنتی هستن

وگرنه من استادم خواستگارم هست چون طلاق گرفته بچه 7ساله داره تردید دارم

خب تو همون دایرکت بگو خودمم و حرفا و حستون. باعث شد این شهامتو داشته باشم که بهتون پیام بدم

دیگه خوبیت نداره.

اگر تمایل داشت به دخترخاله و خواهرش میکفت بهم بگن. درسته؟