2777
2789
عنوان

خیانت

359 بازدید | 59 پست

عکس العملی نشان چی بود چه باجی ازش گرفتین ؟

براحاجتم یه صلوات مهمونم کنید خدا جونم یه فرزند سالم و صالح از تو میخوام سپاسگزارم بحق ام البنین مادر ابوالفضل ص فرزندسالم بهم بده. ۱۸اسفند ماه با اولین انتقال مثبت شدم خدایا شکرت 

براحاجتم یه صلوات مهمونم کنید خدا جونم یه فرزند سالم و صالح از تو میخوام سپاسگزارم بحق ام البنین مادر ابوالفضل ص فرزندسالم بهم بده. ۱۸اسفند ماه با اولین انتقال مثبت شدم خدایا شکرت 

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

خیلی طلاق زیاد شده پسرخاله مامانم زن خیلی نازی داشت بت ۲بچه طلاق داده .خودمم قهرم خیانت کرده

زبونش دومتره میگه منک کاری نکردم فقط یزره تو اینستا داف دنبال میکنم و لایک و قربون صدقشون میرم حالا ...

عجب انگلیه

قربون مرامت یه صلوات مهمونم کن شاید خدا به مدد دل پاکت کمکم کرد

با هزارو یک بدبختی جدا شدم ولی مهریمو نبخشیدم امیدوارم بتونم بگیرم

مردای نره خری که درخواست دوستی میدین سگ شما رو نگاه نمیکنه هری اشغالای ولگرد . خانمای گل شما هم لطفا درخواست ندین هر حرفی باشه تو تاپیکا با هم حرف میزنیم 🥰

در چه حد بوده

عید بخاطر جنگ شهرستان اومدم تمام عید با زن ۵۰ساله رستوران و خوش گذرونی . تازه پررو میگه گفت صیغه کن صیغه نکردم

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز