2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 359 بازدید | 59 پست
اصلا تنهاش نزار میره صیغه میکنه منم سهل انگاری کردم هیچوقت تنها نذار خونه بابام نرو . تا میتونی ژل ا ...

عزیزم میدونم از این حرفم ناراحت میشی اما مرد که جنسش خراب باشه هرچقدر هم به خودت برسی برای غلطی که میخاد بکنه یه دلیل جور میکنه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

الان چت شوهرت و ی خانومه؟جوابش چی بود بهت؟

میگه خانوادت منو تحویل نمیگیرن چرت و پرت . به مادرم بی احترامی کردی .

براحاجتم یه صلوات مهمونم کنید خدا جونم یه فرزند سالم و صالح از تو میخوام سپاسگزارم بحق ام البنین مادر ابوالفضل ص فرزندسالم بهم بده. ۱۸اسفند ماه با اولین انتقال مثبت شدم خدایا شکرت 

باتوجه به عکسی که فرستادی و مواردی که خودم دیدم زنی که پشت پرده هست معمولا داره التماس میکنه زجه میزنه

مدام هم موضوع بحثشون حسادت به زن طرفه

یعنی توی اون رابطه پنهانی هم آرامشی نیست

دردش سنگینه ولی از یطرف دلت خنک میشه که مدام داره بخاطرحضورتو میسوزه و حسادت میکنه زجه میزنه جاتو بگیره

عکس زنه رو گذاشتم ببینید من خودم ۳۵ سالمه ولی ۳۰ساله به نظر میام

براحاجتم یه صلوات مهمونم کنید خدا جونم یه فرزند سالم و صالح از تو میخوام سپاسگزارم بحق ام البنین مادر ابوالفضل ص فرزندسالم بهم بده. ۱۸اسفند ماه با اولین انتقال مثبت شدم خدایا شکرت 

غلط کرده احمقاسی شوهرت چند سالشه

عکس زنه رو برگرد ببین گذاشتم

دیدمش چندشو ابروشو ببر شوهرت پشیمونه؟

فکر نکنم فعلا پیش خانوادش آبروش رفته به طلاق بکشه کل شهر می فهمن . بی لیاقت گدا ازدواج کردم پولدار شد از خودش در اومد

فکر نکنم فعلا پیش خانوادش آبروش رفته به طلاق بکشه کل شهر می فهمن . بی لیاقت گدا ازدواج کردم پولدار ش ...

خودت میخوای طلاق بگیری؟

اگه نه بترسونش و یه چیزی به اسم خودت کن خونه اگه داره و برگرد

خودت میخوای طلاق بگیری؟اگه نه بترسونش و یه چیزی به اسم خودت کن خونه اگه داره و برگرد

نه بچه دوقلو ۸ماهه دارم .انداختم بهش اومدم نمیتونن نگه دارن هر روز هر روز زنگ و پیام میدن . اینقدر بچه نگه میداشتم صبح حمام میرفتم تا ظهر عرق میکردم اینقدر اونو بردار اینو بردار. بهم میگفت تو بوی عرق میدی بوی گند میدی نمیگفت بچه نگه میداره

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز