2777
2789
عنوان

رژیم

41 بازدید | 4 پست

رژیم ۷ روزه ماست و خیار

بچه ها کسی هست که با من از شنبه شروع کنه؟

شاید سالها بعد در گذر جاده ها بیتفاوت از کنار هم بگذریم و بگوییم ان غریبه چقدر شبیه خاطراتم بود

من از فردا که شنبه هست شروع میکنم و هر روز نتیجه رو میزارم هر کی خواست با من شروع کنه

شاید سالها بعد در گذر جاده ها بیتفاوت از کنار هم بگذریم و بگوییم ان غریبه چقدر شبیه خاطراتم بود

وزن ناشتا ۸۰:۵۰۰

قدم ۱۷۰ وزن قبلیم ۷۳

بعد از فوت پدرم وزنم اومد بالا

الان هم میخوام ۷ روز رژیم ماست و خیار بگیرم

نتیجه وزن شنبه هفته آینده آپلود میکنم

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

آخرین وعده سنگینم دیشب ساعت ۱۲ شب بود تا ۱۲:۴۰ دقیقه امروز ناشتا بودم اولین وعده ماست و خیارمو خوردم توش فلفل قرمز و پونه ریختم که یکم از سردیشو بگیره

احتمالا تو این ۷ روز فست ۱۶ ساعته هم بگیرم تا بیشتر کاهش داشته باشم

پیاده روی و ورزش هم به دلایلی نمیتونم انجام بدم

این رژیم بدون ورزش هست

من دیشب نتونستم پست بزارم احتمالا همگی مشکل داشتن

دیروز در سه وعده ماست و خیار خوردم ساعت ۱۲:۴۰ وعده دوم ۴ نیم وعده سوم ۸ و رفتم تو فست ساعت ۱۲ امروز اولین وعده روز دومو خوردم

نمیخواستم تا روز اخر برم رو ترازو

ولی رفتم و فیکس دو کیلو کم کردم وزن ۷۸:۵۰۰

دیگه نمیرم رو ترازو تا روز اخر

تو این رژیم گویا خرما و تخم مرغ و میوه هم بوده

اما من میخوام خالص تو این یک هفته ماست و خیار بخورم با فست ۱۶ ساعته