aysanjamali مدیر استارتر عضویت: 1404/07/18 تعداد پست: 2634 عنوان لیگ برتر 86 بازدید | 8 پست بازی های لیگ برتر کی شروع میشن پس؟ سلام من ژینـام..❤ پروف خودمم 1405/04/12 | 15:12 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
anitaنارنجی_هلندی عضویت: 1405/04/11 تعداد پست: 952 خودتو خسته نکن عزیزمپرسپولیس قهرمانهاوکییییییی؟ اوکیییی...متولد کجام؟...خب معلومه دیگه :Rotterdam🧡🧡...چیه کف کردی؟..اوهوم من هلندی هستم... .اووکییییییییییییییییی؟🧡🧡🧡🧡
aysanjamali مدیر استارتر عضویت: 1404/07/18 تعداد پست: 2634 خودتو خسته نکن عزیزمپرسپولیس قهرمانهاوکییییییی؟ هری زرتپرسپولیس ک ششم جدولهچطور میخواد قهرمان بشه😂😂اونم هفت امتیاز با صدر فاصله داره سلام من ژینـام..❤ پروف خودمم
mammad0110 عضویت: 1405/02/28 تعداد پست: 889 خودتو خسته نکن عزیزمپرسپولیس قهرمانهاوکییییییی؟ ازه معلومهباچادرملو اون نتیجه بگیرهمعلومه قهرمانهاوکی؟؟؟😂😂
anitaنارنجی_هلندی عضویت: 1405/04/11 تعداد پست: 952 ازه معلومهباچادرملو اون نتیجه بگیرهمعلومه قهرمانهاوکی؟؟؟😂😂 دیدی که بابازیکنای ذخیرش اومداوکی؟ اوکیییی...متولد کجام؟...خب معلومه دیگه :Rotterdam🧡🧡...چیه کف کردی؟..اوهوم من هلندی هستم... .اووکییییییییییییییییی؟🧡🧡🧡🧡
امیدعالیشاه2 عضویت: 1404/09/28 تعداد پست: 6 لیگ نصفه که دیگه ادامه پیدا نمیکنه به نظرم استقلال این فصل جدید بدون یاسر آسانی و مونیر ال حدادی نتیجه خاصی نمیگیره، پنجم یا ششم تو لیگ دو هفت تا خورده تو لیگ نخبگان آسیا چندتا بخوره خدا میدونه.ولی پرسپولیس اول یا دوم میشه حتما میتونید درخواست دوستی بدید ولی اینکه قبول کنم با خودمه😂😂😂
aysanjamali مدیر استارتر عضویت: 1404/07/18 تعداد پست: 2634 لیگ نصفه که دیگه ادامه پیدا نمیکنه به نظرم استقلال این فصل جدید بدون یاسر آسانی و مونیر ال حدادی نتی ... پرسپولیس اول یا ذوماستقاال پنجم یا شیشمداداش کجای کاری جدول لیگو نکاه کردیاستقلال اوله سلام من ژینـام..❤ پروف خودمم
امیدعالیشاه2 عضویت: 1404/09/28 تعداد پست: 6 پرسپولیس اول یا ذوماستقاال پنجم یا شیشمداداش کجای کاری جدول لیگو نکاه کردیاستقلال اوله امسال خرید های خوبی داشتناستقلال هم یاسر آسانی فسخ کرده من بعید میدونم دیگه فصل جدید بتونن نتیجه بگیرنبله که نگاه کردم دارم راجب فصل بعد صحبت میکنم نه ادامه ی این فصل میتونید درخواست دوستی بدید ولی اینکه قبول کنم با خودمه😂😂😂