aysanjamali مدیر استارتر عضویت: 1404/07/18 تعداد پست: 3486 عنوان لیگ برتر 128 بازدید | 8 پست بازی های لیگ برتر کی شروع میشن پس؟ ژیـنا هستم 🤍در میان مارها جان سالم بدر بردم ، اما مرا یک پروانه کشت :) 1405/04/12 | 15:12 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
anitaنارنجی_هلندی عضویت: 1405/04/11 تعداد پست: 939 خودتو خسته نکن عزیزمپرسپولیس قهرمانهاوکییییییی؟ اوکیییی...متولد کجام؟...خب معلومه دیگه :Rotterdam🧡🧡...چیه کف کردی؟..اوهوم من هلندی هستم... .اووکییییییییییییییییی؟🧡🧡🧡🧡
aysanjamali مدیر استارتر عضویت: 1404/07/18 تعداد پست: 3486 خودتو خسته نکن عزیزمپرسپولیس قهرمانهاوکییییییی؟ هری زرتپرسپولیس ک ششم جدولهچطور میخواد قهرمان بشه😂😂اونم هفت امتیاز با صدر فاصله داره ژیـنا هستم 🤍در میان مارها جان سالم بدر بردم ، اما مرا یک پروانه کشت :)
mammad0110 عضویت: 1405/02/28 تعداد پست: 949 خودتو خسته نکن عزیزمپرسپولیس قهرمانهاوکییییییی؟ ازه معلومهباچادرملو اون نتیجه بگیرهمعلومه قهرمانهاوکی؟؟؟😂😂
anitaنارنجی_هلندی عضویت: 1405/04/11 تعداد پست: 939 ازه معلومهباچادرملو اون نتیجه بگیرهمعلومه قهرمانهاوکی؟؟؟😂😂 دیدی که بابازیکنای ذخیرش اومداوکی؟ اوکیییی...متولد کجام؟...خب معلومه دیگه :Rotterdam🧡🧡...چیه کف کردی؟..اوهوم من هلندی هستم... .اووکییییییییییییییییی؟🧡🧡🧡🧡
امیدعالیشاه2 عضویت: 1404/09/28 تعداد پست: 174 لیگ نصفه که دیگه ادامه پیدا نمیکنه به نظرم استقلال این فصل جدید بدون یاسر آسانی و مونیر ال حدادی نتیجه خاصی نمیگیره، پنجم یا ششم تو لیگ دو هفت تا خورده تو لیگ نخبگان آسیا چندتا بخوره خدا میدونه.ولی پرسپولیس اول یا دوم میشه حتما دخترم. میتونی درخواست دوستی بدی ولی من قبول نمیکنم😂 با هماهنگی و بی هماهنگی به هیچ عنوان.
aysanjamali مدیر استارتر عضویت: 1404/07/18 تعداد پست: 3486 لیگ نصفه که دیگه ادامه پیدا نمیکنه به نظرم استقلال این فصل جدید بدون یاسر آسانی و مونیر ال حدادی نتی ... پرسپولیس اول یا ذوماستقاال پنجم یا شیشمداداش کجای کاری جدول لیگو نکاه کردیاستقلال اوله ژیـنا هستم 🤍در میان مارها جان سالم بدر بردم ، اما مرا یک پروانه کشت :)
امیدعالیشاه2 عضویت: 1404/09/28 تعداد پست: 174 پرسپولیس اول یا ذوماستقاال پنجم یا شیشمداداش کجای کاری جدول لیگو نکاه کردیاستقلال اوله امسال خرید های خوبی داشتناستقلال هم یاسر آسانی فسخ کرده من بعید میدونم دیگه فصل جدید بتونن نتیجه بگیرنبله که نگاه کردم دارم راجب فصل بعد صحبت میکنم نه ادامه ی این فصل دخترم. میتونی درخواست دوستی بدی ولی من قبول نمیکنم😂 با هماهنگی و بی هماهنگی به هیچ عنوان.