کنکورییییییییییم مدیر عضویت: 1404/03/14 تعداد پست: 1055 عنوان عشق ابدی | مشاهده متن کامل بحث + 417 بازدید | 24 پست کسایی که تا الان دیدین فصل۳ رو نظرتون چیه؟من از ستاره و رعنا خیلی خوشممم میاد ولی ساناز نهاز پسرام امیرمحمد خوبه پویا خوبه اون پارتنر نازی کاملل لاشیه 1405/04/12 | 14:03 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بهترینمممم عضویت: 1404/12/23 تعداد پست: 1071 چرا🫥🙄 چون بنظرم هیچ چیز آموزنده ای توش نیو یه سری توقعات بهتون میده که اونم اشتباههو ممکنه زندگیتونو خراب کنه فکرهام به کاغذ رسیدن و به زودی عمل میشوند
کنکورییییییییییم مدیر استارتر عضویت: 1404/03/14 تعداد پست: 1055 چون بنظرم هیچ چیز آموزنده ای توش نیو یه سری توقعات بهتون میده که اونم اشتباههو ممکنه زندگیتونو خراب ... مگه همه محتواهایی که تو سوشال مدیا میبینیم اموزنده هستن؟یا همه کارایی که انجام میدیم بعضی چیزا صرفا سرگرمی هستن
کنکورییییییییییم مدیر استارتر عضویت: 1404/03/14 تعداد پست: 1055 چون بنظرم هیچ چیز آموزنده ای توش نیو یه سری توقعات بهتون میده که اونم اشتباههو ممکنه زندگیتونو خراب ... مگه همه محتواهایی که تو سوشال مدیا میبینیم اموزنده هستن؟یا همه کارایی که انجام میدیم بعضی چیزا صرفا سرگرمی هستن
بهترینمممم عضویت: 1404/12/23 تعداد پست: 1071 مگه همه محتواهایی که تو سوشال مدیا میبینیم اموزنده هستن؟یا همه کارایی که انجام میدیم بعضی چیزا صرفا ... نه دوس دارم کلا دیگه تو سوشال مدیا نباشم اینستا را دو ساله پاک کردمولی بخوای همشو بزاری کنار یکم سخته ای کاش میشد و برای سرگرمی خیلی چیزا دیگه هست که مایی ،که قفل شدیم به گوشی ،نمیتونیم بریم سمتشون فکرهام به کاغذ رسیدن و به زودی عمل میشوند
کنکورییییییییییم مدیر استارتر عضویت: 1404/03/14 تعداد پست: 1055 فعلا پویاست که داره با همه آشنا میشه به گفته خودش 😂 اونم یکم انگار لاشیه ولی بامزه هس ازش خوشم میاد
اسممءچیه؟ عضویت: 1405/03/31 تعداد پست: 380 اونم یکم انگار لاشیه ولی بامزه هس ازش خوشم میاد اره آدم خشکی نیست
کنکورییییییییییم مدیر استارتر عضویت: 1404/03/14 تعداد پست: 1055 نه دوس دارم کلا دیگه تو سوشال مدیا نباشم اینستا را دو ساله پاک کردمولی بخوای همشو بزاری کنار یکم سخت ... من اینستا کلا از اول ندارم تابه حال هیچ پیجی نداشتم ولی خب اینم یه جوور سرگرمیه دیگه نباید زیاد سخت گرف به نظرم
کنکورییییییییییم مدیر استارتر عضویت: 1404/03/14 تعداد پست: 1055 اره آدم خشکی نیست توهم از ساناز بدت میاد؟
بهترینمممم عضویت: 1404/12/23 تعداد پست: 1071 من اینستا کلا از اول ندارم تابه حال هیچ پیجی نداشتم ولی خب اینم یه جوور سرگرمیه دیگه نباید زیاد سخت ... این خوبه که اینستا نداشتینآخه ما هر چی میبینم ،می خونیم، یه گوش می دیم تو زندگیمون تاثیر داره هر چند که خودمم بهش پایبند نیستم 😐 فکرهام به کاغذ رسیدن و به زودی عمل میشوند