2777
2789
عنوان

مرد مذهبی

| مشاهده متن کامل بحث + 1026 بازدید | 92 پست
یه تاپیک دیدن دختره میگفت رییسم آدم مذهبیه برام میخواد سگ بخره!!در حالی که آدم مذهبی اصلا سگ داخل خو ...

بله اینا مذهبی نما هستن خودشون رو مذهبی نشون میدن تا دختر خوب پیدا کنن اینا هستن که بیشتر افراد واز دین زده میکنن

بخدا اون پسرای امروزی که تی شرت تنگ میپوشن تا سیکس پکشون معلوم شه، روبازوشون تتو دارن، گاهی تو مسافر ...

لطیفه میگی؟!😂😂😂

کسی که مشروب میخوره به بدن خودش آسیب میزنه چطور قابل اطمینانه و فردا به دختر مردم آسیب نمیزنه؟!

پسری که بازو و سیکس پک میندازه بیرون و دل دخترای تو خیابونو میلرزونه چطور دلش پاکه؟!

یه پسری رو میشناختم ادعا میکرد مذهبیه

راستم میگفت نماز اول وقت تو مسجد و.....

ولی عکسای لختش تو باشگاه و استخر گوگل و پرکرده

هیکلم پوریای ولی با صدتا تتو

بعد میگه من مذهبیم

گفتم برو گمشو دیگه نبینمت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اووو پس احتمالا حق با بچه هاست و این مذهبی نمائه

عاره این از اوناست منم نیمه مذهبیم اهل دوستی واینا نیستم و چادرسر نمیکنم ولی حجابم کامله نماز اینام میخونم ولی خط قرمزام خیلیه پسری که فراتر از خط قرمزام پا بزاره همون بهتر نباشه

اونیکه مشروب میخوره و به قول شما هزارتا غلط میکنه، همه چیش روعه، طاهر و باطنش یکیه. نقس بازی نمیکنه. ...

اونی که جای مهر داره و هزار تا غلط میکنه در واقع همون مشروب خور ولی در قالب یه آدم مذهبیه !!

از هلهله ی حرامیان ناراحت نباشید. ببینید سمت کجای این ماجرا هستید؟ اگر سمت خیمه ی امام حسین هستی خدا رو شکر کن تو چیزی داری به اسم شرف ... تو حلال زاده ای ... تو لقمه ی حلال خوردی... این جماعت بارها شادی کردند. با قتل دختر پیامبر...با قتل امیرالمومنین...با قتل امام حسن...با قتل علی اکبر...با قتل حضرت عباس...با قتل علی اصغر...با قتل امام حسین...با اسارت زینب س...شادی کردن اینها چیز جدیدی نیست 🇮🇷 ).

لطیفه میگی؟!😂😂😂کسی که مشروب میخوره به بدن خودش آسیب میزنه چطور قابل اطمینانه و فردا به دختر مردم ...

لطیفه نیست واقعیته. شما دلت میخواد جوردیگه ببینی و بشنوی، به خودت مربوطه

مخالفها ریپ نزنن لطفا. من دارم فقط استاتر و راهنمایی میکنم و نظر و تجربه شخصیم و بهش میگم. نصف شبی حوصله بحث با شماهارو ندارم.

بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که نه سواد کافی برای حرف زدن داشته باشد و نه شعور لازم برای خاموش ماندن.....ژان دلابرویه

عزیزم مذهبی تامذهبی داریم

بستگی داره بایدحتمابرین مشاوره

مذهبی داریم آهنگ میزارن میرقصن تمام مراسماتشون بااهنگه مذهبی داریم که نه اینتوری نیست مذهبی داریم به نمازروزش خیلی قیده مذهبی داریم نه

اصله آدمی ایمان واخلاقه

اینم که میگن این پاکتره یااون پاکتره اصلادرست نیست هرکسی ازیه راهی امتحان میشه یکی اندامشومیندازه بیرون ولی حواسش هست دروغ نگه خب این داره ازاونجایی که ایمانش لق میزنه امتحان میشه یکی حجابش کامله چون مقیده ولی دوبهم زنی میکنه اینم همینتور

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!

عزیزم مذهبی تامذهبی داریمبستگی داره بایدحتمابرین مشاورهمذهبی داریم آهنگ میزارن میرقصن تمام مراسماتشو ...

از کجا باید بفهمم چطوریه؟

در من كسي به طور مداوم پريشان است:))
خب خیلی وقت ها هردو مثل همن اعتقاداتشون ...

ی سری از مذهبیا خیلی اعتقاد قوی دارن میگن نگاهمون به نامحرم نیفته هیچ وقت دوست نمیشن ی سریاشون نه در حد حجاب و نماز هستن ولی احکام خیلی قوی رعایت نمیکنن بخاطر همین با هم دوست میشن ،به هر حال هر کسی اعتقاداتی داره..

خدا کافیست، خدا هادیست،با خدا بساز کار درست میکنه😍
اونی که جای مهر داره و هزار تا غلط میکنه در واقع همون مشروب خور ولی در قالب یه آدم مذهبیه !!

اکثر مذهبیا همینن. فقط ادا

من با ۴۰ سال سن چیزی که تمام عمرم دیدم و میگم. شما اگه مخالفی ریپلای نکن. من با استاتر صحبت میکنم

بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که نه سواد کافی برای حرف زدن داشته باشد و نه شعور لازم برای خاموش ماندن.....ژان دلابرویه

خوب نیس قیدشو بزن دوستت داشت میمومد خواستگاری اگه واقعا مذهبی بود

من نمیخوام اصلا جلو بیاد برای دوستی چه برسه خواستگاری،

در من كسي به طور مداوم پريشان است:))