2777
2789
عنوان

مرد مذهبی

| مشاهده متن کامل بحث + 1017 بازدید | 92 پست
راست میگی چون خیلی سعی میکنه به خواست من راه بیاد

وا چطور مذهبیه دوست اجتماعی دختر داره اینجور مذهبیا که از رو مذهبین اگه بریم تو مذهبی بودن گفته دوستی با نامحرمان گناه است خب این که مذهبی نمیشه

مذهبی از اونا هست که جلوی هوس رو نمیتونه بگیره و دختر بدحجاب رو گزینه خوبی برای هوس بازی میدونه آخرش ...

بیشتر به ادمای دو رو و ریاکار میخوره😄

خدا کافیست، خدا هادیست،با خدا بساز کار درست میکنه😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخدا اون پسرای امروزی که تی شرت تنگ میپوشن تا سیکس پکشون معلوم شه، روبازوشون تتو دارن، گاهی تو مسافر ...

قضاوت فقط برای مذهبیا خوبه ؟

طرف مشروب بخوره و هزار تا غلط دیگه بکنه کسی حق نداره قضاوت کنه؟

از هلهله ی حرامیان ناراحت نباشید. ببینید سمت کجای این ماجرا هستید؟ اگر سمت خیمه ی امام حسین هستی خدا رو شکر کن تو چیزی داری به اسم شرف ... تو حلال زاده ای ... تو لقمه ی حلال خوردی... این جماعت بارها شادی کردند. با قتل دختر پیامبر...با قتل امیرالمومنین...با قتل امام حسن...با قتل علی اکبر...با قتل حضرت عباس...با قتل علی اصغر...با قتل امام حسین...با اسارت زینب س...شادی کردن اینها چیز جدیدی نیست 🇮🇷 ).

عزیزم فکر نکنم اون پسر مذهبی باشه

پسرای متدین دنبال دوستی نیستن

دیدم نمیشه این اسمو رو بچه م بزارم ، گفتم لااقل کاربری نی نی سایتم بشه😅 اهل دلا فقط می فهمن چی میگم.... اسمم جدیده ولی خودم قدیمی سال 97 هستم

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

از کی تا حالا مرد مذهبی دوست دختر میگیره

یاد سیسی و حاجی افتادم

آخر همون حاجی سیسی و طلاق داد

عزیزم اون مذهبی نماست نه مذهبی

با تو هم محض تفریح دوست شده

فردا رهات میکنه میره با یه دختر آفتاب مهتاب ندیده که مادرش انتخاب کرده ازدواج میکنه

عزیزم مرد مذهبی حتی اگه سمت چادری هم برا دوستی بره بازم نیتش بازی کردن با خلقت دخترس کلن اعتقادشون ا ...

نمیکنند اینا گونه خاصی هستند

مذهبی نما هستند

اصلا دنبال دردسر نیستند برن سراغ دختر چادری برای رل

میرم کیف میکنن با دخترای بدحجاب اصلا هم گیر به حجاب و ... نمیدن ، آخر هم ولش میکنن و میرم با دختری که مامانش نشون کرده و چادریه ازدواج میکنه و پدر اونو از لحاظ حجاب در. میاره

بشدت فاصله بگیر و تمومش کن کسی که ظاهرش با باطنش نخونه خطرناکه

من ادم مذهبی ندیدم اخه

نمیدونم چطورن که بگم رفتارهای این مثلا ضد دیتشه یا نه

در من كسي به طور مداوم پريشان است:))
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂از کی تا حالا مرد مذهبی دوست دختر میگیرهیاد سیسی و حاجی افتادمآخر همون حاجی سی ...

من خودم اصلا دوست ندارم باهاش ازدواج کنم حتی برای رابطه هم نمیخوامش صرفا میخوام دوست عادی بمونیم

یه تاپیک دیدن دختره میگفت رییسم آدم مذهبیه برام میخواد سگ بخره!!

در حالی که آدم مذهبی اصلا سگ داخل خونه نگه نمیداره و احکامش رو میدونه

منظورم اینه اینا مذهبی نیستن

از هلهله ی حرامیان ناراحت نباشید. ببینید سمت کجای این ماجرا هستید؟ اگر سمت خیمه ی امام حسین هستی خدا رو شکر کن تو چیزی داری به اسم شرف ... تو حلال زاده ای ... تو لقمه ی حلال خوردی... این جماعت بارها شادی کردند. با قتل دختر پیامبر...با قتل امیرالمومنین...با قتل امام حسن...با قتل علی اکبر...با قتل حضرت عباس...با قتل علی اصغر...با قتل امام حسین...با اسارت زینب س...شادی کردن اینها چیز جدیدی نیست 🇮🇷 ).

کی گفته مذهبی ها دوست نمیشن؟؟؟ میشن ....خوبم میشن :)

چرا منم دیدم ولی خیلی رابطه جالبی نمیشه ولی اگر اعتقاداتشون قوی باشه اصلاااا نمیشن چون خیلی دیدم به گفته خودشون رابطه باید حلال باشه

تو دانشگاهمون ی دختره با ی پسره بود همشم پسره گیر میداد به دختره که مقنعت درست کن چادرت بکش جلو

خدا کافیست، خدا هادیست،با خدا بساز کار درست میکنه😍
من ادم مذهبی ندیدم اخه نمیدونم چطورن که بگم رفتارهای این مثلا ضد دیتشه یا نه

ببین مذهبی سربه زیره نماز خونه دوست اجتماعی نامحرم نداره دوستی رو ساده نمیگیره دنبال ازدواجه فقط این میشه مذهبی منم یه بار یکی بود میگفتم نماز میخونه مذهبیه بعدش یه چیزایی فهمیدما ...کاش نمیفهمیدم ولی سعی کن یکی هم تایپتو پیدا کنی

ببین مذهبی سربه زیره نماز خونه دوست اجتماعی نامحرم نداره دوستی رو ساده نمیگیره دنبال ازدواجه فقط این ...

اووو پس احتمالا حق با بچه هاست و این مذهبی نمائه

قضاوت فقط برای مذهبیا خوبه ؟ طرف مشروب بخوره و هزار تا غلط دیگه بکنه کسی حق نداره قضاوت کنه؟

اونیکه مشروب میخوره و به قول شما هزارتا غلط میکنه، همه چیش روعه، طاهر و باطنش یکیه. نقس بازی نمیکنه... نه مثل مدهبیا که هر غلطی بکنه، غلطایی که همون مشروب خورا براشون قفله. بعد یقشو کیپ کنه و جای مهر بندازه رو پیشونیش و یه تسبیحم بگیره دستش.

بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که نه سواد کافی برای حرف زدن داشته باشد و نه شعور لازم برای خاموش ماندن.....ژان دلابرویه