2777
2789
عنوان

مرد مذهبی

| مشاهده متن کامل بحث + 1017 بازدید | 92 پست
عزیزم مذهبی تامذهبی داریمبستگی داره بایدحتمابرین مشاورهمذهبی داریم آهنگ میزارن میرقصن تمام مراسماتشو ...

وای تو اجرای علی قلیچ با آهنگ ایلیا مرد و زنه داشتن قر میدادن میرقصیدن وسط خیابون 😂🤣

اکثر مذهبیا همینن. فقط ادامن با ۴۰ سال سن چیزی که تمام عمرم دیدم و میگم. شما اگه مخالفی ریپلای نکن. ...

منم قبلش گفتم بهتون

اونا مذهبی نیستن. بلکه از جنس افکار خودتان هستن ولی در پوشش مذهب

این راحت ترین کاره برای فرار از نگاه ها

از هلهله ی حرامیان ناراحت نباشید. ببینید سمت کجای این ماجرا هستید؟ اگر سمت خیمه ی امام حسین هستی خدا رو شکر کن تو چیزی داری به اسم شرف ... تو حلال زاده ای ... تو لقمه ی حلال خوردی... این جماعت بارها شادی کردند. با قتل دختر پیامبر...با قتل امیرالمومنین...با قتل امام حسن...با قتل علی اکبر...با قتل حضرت عباس...با قتل علی اصغر...با قتل امام حسین...با اسارت زینب س...شادی کردن اینها چیز جدیدی نیست 🇮🇷 ).

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

منم قبلش گفتم بهتون اونا مذهبی نیستن. بلکه از جنس افکار خودتان هستن ولی در پوشش مذهب این راحت ترین ک ...

منم نگفتم همشون، گفتم اکثرشون. منظورم هم مذهبی نماها نبودن، دقیقا خود مذهبیا بودن. دیگه وقتی بهتون میگم ریپلای نکنید و همچنان ریپ میزنین، مشخصه که نمیتونم متقاعدتون کنم. پس هرگونه بحثی بی فایدست...

بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که نه سواد کافی برای حرف زدن داشته باشد و نه شعور لازم برای خاموش ماندن.....ژان دلابرویه