2777
2789
عنوان

فمنیست بیاین

133 بازدید | 27 پست

خیلی دوست دارم فمنیست باشم و کلی کار کنم و نیازی به مرد جامعت نداشته باشم.اما خیلی از ادمای مهم و ارزشمند بهم گفتن برای یه خانم خیلی عالیه که بتونه بهترین مادر دنیا بشه تا مثلا بهترین تو فلان کار دنیا.میگفتن جامعه به مادران خوب نیاز داره که سرزمین پر از فرزندان با تربیت درست بشه.بچه هام دنیا رو به جای بهتری تبدیل کنن به جای من .

ولی من واقعا این تصمیم برام سخته که فمنیست نباشم و به ازدواج فکر کنم.روحیه ام زنونه اس ولی خودم اینو دوست ندارم

نظرتون چیه؟فمنیست باشم یا نه؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دوست دارم خودم کار کنم که نشون بدم قدرت زن رو که دست کم گرفته نشم یا نشیم

مثلا دوست داری یخچال خونه رو خودت حمل کنی و ببری طبقه ی چهارم؟

🆘🐻 آقا سس ! سس دیگه ! سس کچاپ ! سس گوجه فرنگی ! ماده ی رنگی چیه دیگه 🤣

ببین این یه نگرشه

من نگرش فمنیست رو ندارم ولی مستقلم همینطور خیلی های دیگه

برعکسشم هست

تو باید مطالعه کنی ببینی اصول واقعیش رو قبول داری یا نه

مغازه نیست چیزی برداری بخری

آنه ! تكرار غريبانه ي روزهايت چگونه گذشت وقتي روشني چشمهايت در پشت پرده هاي مه آلود اندوه پنهان بود./ اینکه گناه هایی که ما انجام میدیم با گناه های بقیه فرق داره دلیل نمیشه که ما خوب باشیم و اونا بد!

والا فمینیست بودن با روحیه زنانه داشتن و کارنکردن و مادری کردن اصلا در تضاد نیست!مثلا میگه اگه خانه داری و تو خونه کار میکنی ارزشت از زن شاغل کمتر نیست و به همون اندازه باید در تصمیم گیری ها سهیم باشی!یا چون شوهرت شاغله دیگه نباید فقط تو خونه بخوره و بخوابه شما هم نیاز به استراحت داری و ....

کلا دیدت اشتباهه

فمنیست بودن با مادر بودن یا ازدواج کردن هیچ منافاتی نداره عزیزم، اینا تصمیمات شخصیه کی گفته فمنیست راجع به همچین چیزایی نظر میده.

بله من به هزار و یک دلیل شخصی و اجتماعی دوست ندارم مادر بشم اما برای همه اینطوره؟ نه.

لطفا منبعت کاتوزیان و امثالهم نباشه

اینستای فارسی اگه میخوای دنبال کنی فرانک فردوسی

اگه دنبال مطالب بیشتر مثل موضوعات خاص یا تاریخچه هستی تا کتاب و پادکست و اینا بهت معرفی کنم ولی زبان انگلیسین

لایک کردنم یعنی موافقم، منم همینطور، ممنونم ازت، خوشحالم برات مفید بود، موفق باشی، دیدم پیامتو ولی مایل به ادامه صحبت نیستم یا ادامه ای نداشت. هر بار که یه تاپیک میبینم با موضوع قد کوتاه، رنگ پوست، تیرگی بدن، ترک پوستی، مقایسه؛ واقعا توانایی اینو دارم گریه کنم ولی یه نفس عمیق میکشم و میگم ببین تو نمیتونی با حرفات افکار همه ادمارو تغییر بدی نهایتا میتونی امیدوار باشی که اون فرد یه روز دیدش رو عوض کنه و اینقدر به خودش سخت نگیره چون زندگی جالب تر از ایناست. اینجا رو دوست دارم چون انگار درحالی که خونه خودم اتیش گرفته همچنان میتونم کمک کنم یکی رژگونه بهتری انتخاب کنه :) وقتی زمان میذارم و طومار راهکار و تجربه میگم انتظار خاصی ندارم ولی کاش حداقل اون لعنتی و لایک کنی بدونم واسه خودم ننوشتم:/ لطفا به همدیگه نگیم خوشبحالت یه جوری منفیه که میگم کاش نداشتمش اصلا. تراپی برو، تراپی نجات دهنده ست.راز رابطه موفق؟ دوتا ادم بالغ که یاد گرفتن توی هر شرایطی باهم حرف بزنن و ناراحتی ها و خواسته هاشونو بگن، همین. اسم کاربری ها اصلا یادم نمیمونه در نتیجه ممکنه تو یه تاپیک باهات بحث کنم و یه جا دیگه همو بوجی موجی کنیم مودی نیستم فقط بخاطر حرفات بوده :)

مگه فمینیست بودن ربطی به ازدواح داره

نه ربط به برابری داره.من یکم نظرات دیگه ای هست درونم ولی نگفتم چون طولانی میشه وگرنه ته حرفام منطق داره.

ولی کلی پرسیدم.اگه بخوام فمنیست باشم دوست دارم ازدواج هم نکنم چون نمی تونم همزمان با دو چیز کنار بیام.!