2777
2789
عنوان

فمنیست بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 170 بازدید | 29 پست
ربطی نداره به ازدواج کردن یا نکردن تورو خدا ازدواج به چشم قتلگاه نبینید ازدواج با ادم درست خوبه اگه ...

اره درجریانم من نظرات کاملمو نگفتم چون طولانی میشه سعی کردم کوتاه بگم هرچند بازم طولانی شد متنم

من فمینیسمم و از نظر من و خدا زن و مرد کاملااااا با هم برابرن

تو درآمد و ضعیف تر بودن و اینا زن و مرد برابرند

یه جاهایی هست که مثلا روحیه زنانه بهش نمیخوره مثل کارگر ساختمون

اگه زنی دلش بخواد میره دلش نخواد نمیره

ولی دلیل نمیشه بگیم مرد قوی تره و زن حقِ این کارو نداره

پس اینجا روحیه زن میاد وسط

روحیه زنانه و انرژی زنانه تو دوست داره یه نینی کوچولو داشته باشه

خب چه چیزی قشنگتر از حس مادر شدن؟

مامان شو و کنارش خودت و همسرت رو برای همه چی برابر بدون

حتما شوهرت هم باید فمینیست باشه و بدونه نگهداری از بچه فقط وظیفه زن نیس ، بچه هر دوتون هست و باهم باید بزرگش کنید! نگهداری و شب بیداری و غذا دادن و همه چی بهتره یکسان باشه

پس این دوتا منافاتی با هم نداره

غرور و جاه و مقام، عاقبت خاک شود؛ خوشا دلی که به عشق، از جهان پاک شود....💔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دوست دارم خودم کار کنم که نشون بدم قدرت زن رو که دست کم گرفته نشم یا نشیم

منم خیلی ناراحتم که خودمون رو دست کم گرفتیم

ازدواج بکن ولی قبلش با خواستگارت طی کن که خواسته هایی داری و میخوای فراتر از بارداری و شیر دادن

که البته بارداری هم به وقتش ولی همسر هم مسئولیت های خودش بپذیره

در کل ازدواج کردی زود بچه دار نشو بزار واسه بعد از خواسته ها و تلاشات

و اینجوری میشه که دخترات میشن تربیت کننده ولی پسرات موفقیتای زیادی رو بدست میارن

اخرش میگن ببین مردا تعداد اختراعشون بیشتره

ببین مردای دانشمند زیاد ترن ببین مردا عاقل تر و باهوش ترن..در صورتی ک همه ی اینارو یه زن تربیت کرده پس به نظرم بهتره خانوماهم خودخواه باشن و بیشتر وقتشونو بزارن برای هدف های خودشون نه تربیت بچه و بچه داری

........

مثلا دوست داری یخچال خونه رو خودت حمل کنی و ببری طبقه ی چهارم؟

کار کردن منظورم کسب درآمده.اگه قبل اینکه به رویاهام برسم باید سختی بکشم بله حاضرم.تلاش برای رویاهام چیز بدی نیست. ولی واسه این مثال که عرض کردین بیشتر شبیه یه ادم که تو اوج بدهکاری باید دست به هرکاری بزنه.

کار کردن منظورم کسب درآمده.اگه قبل اینکه به رویاهام برسم باید سختی بکشم بله حاضرم.تلاش برای رویاهام ...

وقتی میگی به هیچ مردی نیاز نداشته باشم یعنی کارای این شکلی هم انجام بدی. مگر نه کار کردن زن هیچ وقت مانع ازدواج نمیشه

🆘🐻 مگه برابری زن و مرد نمیخواستید؟ خب لااقل اندازه ی مردا لباس بپوشید. کدوم مردی ناف و باسن و زیر بغلشو میندازه بیرون؟

و اینجوری میشه که دخترات میشن تربیت کننده ولی پسرات موفقیتای زیادی رو بدست میارناخرش میگن ببین مردا ...

اره دقیقا.این وسط ما پشت پرده ایم و فکر میکنن کار هاصی نمی کنیم میگن مادره دیگه داره بچه تربیت می کنه.نمیگن که فلان اختراعو به نام یه زن ثبت شده که افتخار بکنن.این وسط انگار نمی تونیم خودی نشون بدیم

وقتی میگی به هیچ مردی نیاز نداشته باشم یعنی کارای این شکلی هم انجام بدی. مگر نه کار کردن زن هیچ وقت ...

من منظورمو اصلاح میکنم من گفتم نیازی به مرد جماعت نداشته باشم .منظورم این نیست که جهان هم میتونه بدون مرد ادامه پیدا بکنه منظورم اینه که برای بدست اوردن هرچیزی که می خوام نیازی به مرد ندارم،تو حیطه ای که توش خوبم پول درمیارم و بی نیاز میشم.ولی توی چیزی که توش خوب نیستم از طریق همین به کسی که تواناییش تو اون حیطه بهتره پول میدم کارمو بکنه.دنیا رو محور پول میچرخه پس پولو به هرکسی بدم برام انجام میده.نظرتون منطقیه و محترم برای بنده قطعا ولی خواستم منظور خودمو برسونم با تشکر🌱

منظورم کسب درامده،ثبت یه چیزا به نام شخصی،کار مفیدی در حق کل جامعه،اختراعات و از این قبیل

خیلیم عالی 👌

منم موافقم....

خانوما باید چیکار کوچک زنونه که درآمد زا باشه برا خودشون داشته باشن اگه کاره بزرگتری میخوان انجام بدن که برا جامعه مفید باشه بنظرم هییییچی قشنگ تر و ظریف تر و زیبا تر از پروش و ساخت روح انسان نیست....

خانوما قدرتی دارن که مردا ندارن

خانوما میتونن با ظرافت روح انسانها رو بسازن و اونا رو به جامعه و کشورشون هدیه بدن تا برا جامعه و کشورشون مفید باشن....

ولی مردا توانایی اینهمه ظرافت رو ندارن....