من خریدن سایز 27 ولی 25 بخری اگه موهات کمو و متوسط باشه بهتره ...من هر موقع بخوام برم بیرون یکمممم موهامو نم میکنم بعد فر میکنم و بعدش هم تافت میزنم..چون سایز27 فر های بزرگتره زود باز میشه
زندگی چیزیست که برایت اتفاق میافتد، وقتی داری برای چیز دیگری برنامه میریزی😊
همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
مرسی عزیزم از توضیحاتتمو موهام نه در هست نه کم پشت ولی کوتاه تا پیش شانمه،بنظرتون خوبه؟تافت و مارکی ...
از این خاکستری هاس که اون قسمتی که میچرخه مسی رنگه...مارک تافت خاصی نه هر چی دم دستمه میزنم بنظرم سایز 25 برات عالی باشه ..راستی م ناز دیجی پی قسطی خریدم و اینکه اصل هم هست
مررسی گلممبارررک باشه❤️❤️😘خودمم گفتم ی چند هفته ی دیگ بخرم ،یا از دیجی کالا یا اسنپراستی دیجی کالا ...
دیجی یکم گرون میده همیشه ..هر جا خواستی بخری مطمئن باش اصل باشه ...اخه فیکش خیلی زیاد شده من از بیرون میخواستم بخرم همه فیک بودن حالا یک راه تشخیصش زو بهت بگم اون قسمت مسی رنگ که میچرخه باید یک دست باشه و اصلا خط اتصال نداشته باشه
بنظرت تافت نزنم،زود فرش باز میشه؟چون خودم یکم موهام آسیب دیده هستن میترسم با تافت بدتر بشه،مثلا فقط ...
روغن امتحان نکردم گلم .. راستی یادت باشه برای اینکه موهات قشنگ بشه دسته های کم از موهات بگیر فر کن هر چی دسته زیادی از موها بگیری نمیتونه خوب فر رو در بیاره