2777
2789
دیجی یکم گرون میده همیشه ..هر جا خواستی بخری مطمئن باش اصل باشه ...اخه فیکش خیلی زیاد شده من از بیرو ...

آره

وو مگه این دستگاه هم اصل و فیک دارره،من نمیدونستم😂

بنظرم از دیجی کالا بخرم بهتره،چون اطمینانم به دیجی کالا خیلی بیشتر از اسنپه😂

کاش بیان تجربه هاشون بگن من استایل اینا بلد نیستم برام راحتره اگه بخرم روزی.شیور صورت خریدم الان را ...

شیور چه مارکی خریدی عزیزم؟

موهای کرکی هم میگیره یا فقط ضخیم؟

صورت تمیز تمیز میشه؟

برای خریدنش مرددم

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

روغن امتحان نکردم گلم .. راستی یادت باشه برای اینکه موهات قشنگ بشه دسته های کم از موهات بگیر فر کن ه ...

مررررسی مهربونم از توضیحاتت❤️❤️❤️

دعا کن برام هرچی زودتر بخرم ش😂🥹😘

روغن امتحان نکردم گلم .. راستی یادت باشه برای اینکه موهات قشنگ بشه دسته های کم از موهات بگیر فر کن ه ...

راستی شما هفته ای چند بار ازش استفاده میکنید؟

به موهاتون آسیبی نزده؟

شیور چه مارکی خریدی عزیزم؟موهای کرکی هم میگیره یا فقط ضخیم؟صورت تمیز تمیز میشه؟برای خریدنش مرددم

اول خریدم مارک نمیدونم 800 تومن دادم سفید بود خوب تمیز میکرد شارژی بود.بعد یه سال سرشو درمیاری موهارو بتکونی اونجاش خراب شد خودش کار نکرد ولی خوب تمیز میکرد.الان من 3 ماه یکی دیگه گرفتم 2400 باطری خور این اینم تمیز میکنه باید رو صورت خیلی فشار بدی یا باد کنی صورتت رو تمیز کنی مال من هم ضخیم هم کرکی پوستم چرب تمیز باشه بهتر شیو میشه.