2777
2789
عنوان

دیگ بریدم😭

33 بازدید | 8 پست

من 17سالمه با کلی سخت گیری بزرگ شدم از امروزم باید میومدم کار آموزی رفتم یکم آرایش کردم فقط ریمیل و کرم زدم مامانم اولش ندید توی راه دید کلی فحش داد غر زد گفت تو دنبال شوهری فعلانی اشکم در اومد میخواست برگرده بازور من و آورد گذاشت گفت از فردا آرایش کنی نمیری اونجا دنبال چی هستی با اینکه همه زنان میخام بمیرم راحت شم😭

مامان منم همین بود دلمو خون کرد اصلا وضعی داشتما... ولی ۲۰ سال به بعد هر کاری کرد و هر چی گفت من به حرفش نکردم منم باهاش تند رفتار کردم آخرش بی خیال من شد و ۲۰ به بعد طبق نظر خودم آرایش کردم و لباس پوشیدم مد روز

مامان منم همین بود دلمو خون کرد اصلا وضعی داشتما... ولی ۲۰ سال به بعد هر کاری کرد و هر چی گفت من به ...

آخه اگه میل باش رفتار نکنم من و نمیاره اینجا بعد به بابام میگه من و کتک میزنهذگوش نکنم کلا گوشی همچی و ازم میگیرن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آخه اگه میل باش رفتار نکنم من و نمیاره اینجا بعد به بابام میگه من و کتک میزنهذگوش نکنم کلا گوشی همچی ...

درس بخون کنکور بده یک شهر دیگه قبول شو برو دانشگاه اونجا راحت میشی ؛ من درکت میکنم خیلی سخته با این پدر و مادرا 🥲

آخه اگه میل باش رفتار نکنم من و نمیاره اینجا بعد به بابام میگه من و کتک میزنهذگوش نکنم کلا گوشی همچی ...

عب نداره

تا آخر که قرار نیست بمونی.....

یکم دیگه تحمل کن شوهر کردی برو

منم تاحدودی اینجوری بودم

البته من دوتا داداش داشتم مامانم خیلی زیاد

به اونا میرسید کل وقتش با اونا بود انگار با اونا

مامانم بزرگ شد دیگه برا من وقتی نداشت....

همیشه تنها بودم وقتیم میومد باهام دقیقا همینجوری

بهم گیر میداد منم اهمیت نمیدادم

ازدواج کردم بهتر شد

درس بخون کنکور بده یک شهر دیگه قبول شو برو دانشگاه اونجا راحت میشی ؛ من درکت میکنم خیلی سخته با این ...

شما فکر میکنید همچین پدرو مادری اصلا میذارن این راه دور بره دانشگاه؟ اون وقت یه سال از عمرشم الکی تلف میشه.

درس بخون کنکور بده یک شهر دیگه قبول شو برو دانشگاه اونجا راحت میشی ؛ من درکت میکنم خیلی سخته با این ...

اصلا حرفشم میندازمنمیزازن میگن تو عرضش مداری بعد هم بزارن میگه میری برمیگردی اونجا نمیمونی