2777
2789
عنوان

خیلی لاغرم💔

146 بازدید | 29 پست

با قد ۱۶۴ ۴۵ کیلوعم

میدونم خیلی بدبختم 🫠💔 چاق ام نمیشم و این لاغر بودنم کل اعتماد بنفسمو گرفته نمیدونم چیکار کنم دیگه

هیچ لباسی بهمنمیاد چند وقت دیگه عروسی خواهرمه

بالاخره ، زندگی میرقصه به ساز من :)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم ۱۶۵ وزنم ۴۶

چند سالته ؟ اشتهات چطوره؟ استرس و اصظراب نداری؟ تلاشی کردی واسه افزایش وزن

🤍هزارمرتبه از ریشه، ریشه کن شده ام / اگر که خم نشدم ، تو استخوان منی 💖

کن مثل تو بودم الان 64 شدم همه بهم میگن انقد چاقیه قشنگی داری انقد بهت میاد کلا خیلی تلاش کردم وزن گرفتم

حرومزاده مردک درخواست نده! تایپکم نیا ریپ نزن وگرنه اسکریم شاتشو میذارم. میگم حرومزادست. ! یگانه خانمم، اسم کاربریم نزن عزیزممممه! اما نینی سایت میم رو نذاشته، آخه هی مینوشتم یگانه! میگفت قبول نمیکنم منم گفتم نزن عزیزم قبول کرد خخخخخخخ همسر آقا حسینم 🥰😍

وای منم ۱۶۳ و ۴۹.۵ کیلوام

اما استخوووونم نمیدونم چرا بعضیا میگن خیلی خوبههه

درسته که از بین زخما نور وارد میشه اما قرار نبود رقص نور بشیم 🫥 از پسرا متنفرم ❌️ دیر فهمیدم تنها دوست واقعی آدما ، خانواده و حیوانات هستن 🙃 خطاب به تویی که نیاز داری بشنوی : دوست داشتن یک نفر و مناسب بودنش برای زندگی تو ، دو تا چیز متفاوتند 🫂 محل تولد واقعی مان جاییست که برای اولین بار نگاهی هوشمندانه به خودمان میاندازیم. 💫🌱🌸

کن مثل تو بودم الان 64 شدم همه بهم میگن انقد چاقیه قشنگی داری انقد بهت میاد کلا خیلی تلاش کردم وزن گ ...

چه تلاشی

درسته که از بین زخما نور وارد میشه اما قرار نبود رقص نور بشیم 🫥 از پسرا متنفرم ❌️ دیر فهمیدم تنها دوست واقعی آدما ، خانواده و حیوانات هستن 🙃 خطاب به تویی که نیاز داری بشنوی : دوست داشتن یک نفر و مناسب بودنش برای زندگی تو ، دو تا چیز متفاوتند 🫂 محل تولد واقعی مان جاییست که برای اولین بار نگاهی هوشمندانه به خودمان میاندازیم. 💫🌱🌸

قرص مکس فت چنتادیگم میدونم ولی این قوی تره کلی اشتهامیای منم عروسیمه مجبورم بازبخورم شکم میاره بایدمواظب باشی ومیگن عوارض ولی یهوچاق میش هامن دوهفته دارم میخورم امشب نامزدم اومددم درکفت چرامث حامله هاشدی نکن من ظریف میخام گفتم نخیرلباس عروس نیس واسم 🤣🤕بخورزودچاق میشی

تمام حواسم هست کسی رانرنجانم چون من مسافرخاکم شمارانمیدانم🫠♡