2777
2789
وای دقیقا عین مننننن با این تفاوت من پارسال کنکور ندادم نخوندم اصلا الان هم از استرس زلزله نمیتونم ب ...

من خوب پیش میومدم حتی موقع جنگ هم درس خوندم ولی نمیشه برام حس میکنم این هدفم برای من نیست 💔😭

استرس دارم من علاقم تو کنکوره هر چیزی که علاقه داشتم رفتم اما این کنکور نشه منم نمیخام باشم

پس تلاش کن فکرتو آزاد کن رها شو از همه چی و تمرکز کن

🍀از پاهاییکه نمیتوانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که میخواستند در پیری توبه کنند...🍀

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

منم امسال کنکوریم کلی سختی کشیدیم هممون اصلا راحت نیست . ببین کجای کارو اشتباه رفتی شاید باید مشاور بگیری و منابع درست و تمرکز بالا و ساعت مطالعه خوب . بعدشم اگر نشد هم نشد حتما قسمت نبوده و چیزای بهتری پیش روته

یَأَیُّهَا الَّذِینَ ءَامَنُواْ اسْتَعِینُوا بِالْصَّبْرِ والصَّلَو ةِ إِنَّ اللَّهَ مَعَ الْصَّبِرِ ...

من ایمانم به خدا خیلی زیادههه خیلی

ولی حس میکنم خدا آدمایی که بد باشن و بیشتر از آدم خوبا دوست داره

نشد یه بار من بخوام و بشه ...

من ایمانم به خدا خیلی زیادههه خیلی ولی حس میکنم خدا آدمایی که بد باشن و بیشتر از آدم خوبا دوست داره ...

این حس و نکن . ولی خدا یجا میگه اونایی که کفران نعمت هستند و خدا و روز قیامت و انکار میکنند امکانات و براشون فراهم میکنه گه بیشتر در این طغیان کنند و به هلاکت ابدی برسند. هرچیزی قواعد خودشو داره هزاران آدم مثل تو پشت گنکورن چند ساله . اونام بیان خودشونو بکشن یا ناامید بشن برای همیشه؟ چه رشته میخوای قبول شی؟

منم امسال کنکوریم کلی سختی کشیدیم هممون اصلا راحت نیست . ببین کجای کارو اشتباه رفتی شاید باید مشاور ...

مشاور دارم منابعم خوبه

من همون کاری رو میکنم که مشاورم گفته

هدفی که پیش رومه حتی اگر بهترین هم باشه نمیخوام

من هدفی رو میخام که خودم دوسش دارم که بعداً حسرت نشه برام

این حس و نکن . ولی خدا یجا میگه اونایی که کفران نعمت هستند و خدا و روز قیامت و انکار میکنند امکانات ...

دیدم آدمایی که نرسیدن و خودکشی کردن منم مثل اونا

دندون بهشتی

خب دیگه هدف والایی داره هرچی هدف بزرگتر باشه سختیش هم بیشتره. یعنی دندون جای عادی قبول بشی نمیری ی ...

دندون قبول بشم شاهکار کردم چه برسه بهشتی

ولی خب بهشتی زیادی به دلم نشسته

هرچی هدف دارم به بهشتی تهران وصله

دندون قبول بشم شاهکار کردم چه برسه بهشتی ولی خب بهشتی زیادی به دلم نشسته هرچی هدف دارم به بهشتی تهرا ...

انشاءالله که بهش برسی .و یادت باشه وقتی بهش رسیدی خدا و بندگان خدا فراموشت نشه و تکبر نورزی که تکبر و غرور مایه تباهیه

انشاءالله که بهش برسی .و یادت باشه وقتی بهش رسیدی خدا و بندگان خدا فراموشت نشه و تکبر نورزی که تکبر ...

آدم متکبری نیستم و دوست ندارم باشم

من همیشه خدا رو یاد میکنم درسته شکایت میکنم گله میکنم ولی بازم شکرشو میخام