2777
2789

چیشده عزیزم صحبت کن باهامون

🍀از پاهاییکه نمیتوانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که میخواستند در پیری توبه کنند...🍀

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چیشده عزیزم صحبت کن باهامون

تقریبا یک ساله برا کنکور میخونم اما اصلا تغییر نکردم سومین باره کنکور میدم

همه چیمو از دست دادم سرش

افسردگی گرفتم مشکل قلبی گرفتم

قلبمم امشب بدجوری درد میکنه

کاش تموم کنه

تقریبا یک ساله برا کنکور میخونم اما اصلا تغییر نکردم سومین باره کنکور میدم همه چیمو از دست دادم سرش ...

چرا سه سال؟استرس داری؟تمرکز نداری؟

چرا بخاطر کنکور ناراحت میکنی خودتو

برو دنبال هر چی که علاقه داری بهش و خودتو الاف نکن

در کنارش درستم بخون

🍀از پاهاییکه نمیتوانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که میخواستند در پیری توبه کنند...🍀

تقریبا یک ساله برا کنکور میخونم اما اصلا تغییر نکردم سومین باره کنکور میدم همه چیمو از دست دادم سرش ...

وای دقیقا عین مننننن با این تفاوت من پارسال کنکور ندادم نخوندم اصلا

الان هم از استرس زلزله نمیتونم بخوابم همش تنگی نفس و ضربات قلب شدید و استرس دارم

همش میترسم تهران زلزله بیاد

درس هم خیلی کم مبخونم

اگه راضی نیست پس چرا به بنده ش انقدر سخت میگیره سنی ندارم که این همه درد بکشم

همه این دردا و سختی ها برای آزمایش انسان ها هستند و میخواد ببینه بنده اش تا چه حد میتونه ایمان واقعی داشته باشه . اگر این آزمایش ها نباشه که وجود این دنیا بی معنی هست . خدا از کسایی که تو راحتی ازش یاد میکنند و تو سختی کفر میگن و روی برگردان میشن و دوست نداره . یجورایی از امتحان و آزمایش رد میشن . شماهم مشکلت و بگو و د رد تو بگو شاید قابل حل بود

چرا سه سال؟استرس داری؟تمرکز نداری؟چرا بخاطر کنکور ناراحت میکنی خودتوبرو دنبال هر چی که علاقه داری به ...

استرس دارم

من علاقم تو کنکوره

هر چیزی که علاقه داشتم رفتم اما این کنکور نشه منم نمیخام باشم

همه این دردا و سختی ها برای آزمایش انسان ها هستند و میخواد ببینه بنده اش تا چه حد میتونه ایمان واقعی ...

من همیشه با خدا حرف میزنم همش شکرگزاری میکنم ولی دیگه نمیکشم خستم

هر روز به جای یه پیشرفت کوچیک پسرفت میکنم

دور و بریام و میبینم که چقدر موفقن ولی من نه

اگه راضی نیست پس چرا به بنده ش انقدر سخت میگیره سنی ندارم که این همه درد بکشم

یَأَیُّهَا الَّذِینَ ءَامَنُواْ اسْتَعِینُوا بِالْصَّبْرِ والصَّلَو ةِ إِنَّ اللَّهَ مَعَ الْصَّبِرِینَ‏ اى کسانى که ایمان آوردهاید! (در برابر حوادث سخت زندگى) از صبر و نماز کمک بگیرید، همانا خداوند با صابران است». (۱۵۳ بقره)