2777
2789
عنوان

دوس پسرم 😵‍💫😵‍💫😵

| مشاهده متن کامل بحث + 419 بازدید | 57 پست
خب دیگه میخواسته با همین وکالت نامه بی ارزش اعتمادت رو جلب کنه ببره خونه ازت سو استفاده کنه و معلوم ...

کثافت ارع عزیزم فهمیدم اصلا خیلی میسوخت میدیدم من زرنگم ...عجب حتما دشمن بود باهام یا یکی یاد داده بود بیاد اینجوری سراغم...تورخدا چجوری بیشتر بسوزنمش بهش پیام بدم دیدی چقد زرنگم با اونجو ر چیزا فک کردی میتونی گولم بزنی نتونستی همه مثل مامانت نیستن زود باور باشم....یا برم شکایت کنم بکم اینو داده بهم اگ مشگلی پیش امد من خبر ندارم این آقا داده بهم.....عزیزم ی سوال زمین نکنه مورد دار باشع بعدا قانون یقه ی موو بگیره

زمینه داستان داره قراره بیوفتی تو دردسر از من گفتن بود

از این میترسم مثلا چه مشگلی سرقتی یا چی از این میترسم لان منم همینو میگم منظورش چی بود ک رفت محضر وکالت داد به من ...بعد میگفت دیدی دوست دارم بیا خونمون منم گفتم از کجا معلوم زمین جای دوره دور افتاده ک سگم توش نمیره کات کردم فهمیدم میخاد گولم بزنه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کثافت ارع عزیزم فهمیدم اصلا خیلی میسوخت میدیدم من زرنگم ...عجب حتما دشمن بود باهام یا یکی یاد داده ب ...

نه عزیزم اصلا دیگه بهش پیام نده اینجور آدما خیلی کثیفن ممکن اذیتت کنه همین که زرنگ بودی و گولش رو نخوردی حسابی سوزوندتش

بعید میدونم با وکالت نامه مشکلی برات پیش بیاد ولی از من میشنوی متن وکالت نامه رو ببر و حتما با یه وکیل مشورت کن چون هر وکالت نامه ای میتونه با کم یا زیاد شدن یه بند کاربردش و ارزشش تغییر کنه وکیل باید دقیق بخونه ببینه چی نوشته با دوتا وکیل هم مشورت کن

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
نه عزیزم اصلا دیگه بهش پیام نده اینجور آدما خیلی کثیفن ممکن اذیتت کنه همین که زرنگ بودی و گولش رو نخ ...

چسم عزیزم ببین تورخدا با چ روسی میخاس گولم بزنه ها ....چنبار گقتم بفروش اقا ۷۰۰ میلیون ندادی ب من اصلا ۱۰۰ مبلیون هدیه بده بقیه ش مال خودت نکرد .نمیدونم کی بود از طرف کی بود خدا میدونه

الان منم همینو میگم منظورش چی بود ک رفت محضر وکالت داد به من ...بعد میگفت دیدی دوست دارم بیا خونمون ...

نمیدونم ولی اخه خیلی عجیبه یه پسراونم تواین اوضاع گرونی ک همه لنگ پولن بیادزمین بده فقط برااینک دختربره خونش ببخشیددورازجونت ولی کلی ادم پولی برااینکاربودچراراه اسون انتخاب نکردحتمااااپیگیرشو

تمام حواسم هست کسی رانرنجانم چون من مسافرخاکم شمارانمیدانم🫠♡

نمیدونم ولی اخه خیلی عجیبه یه پسراونم تواین اوضاع گرونی ک همه لنگ پولن بیادزمین بده فقط برااینک دختر ...

دقیقا همون ببخشید ۵۰۰ اگ میداد کلی آدم میرف حالا چیسد آورده داده به من شاید دشمن بود شایو فک میکرد میرم خونش میخاس گل بزنه

چسم عزیزم ببین تورخدا با چ روسی میخاس گولم بزنه ها ....چنبار گقتم بفروش اقا ۷۰۰ میلیون ندادی ب من اص ...

خوبه که زرنگ و حواس جمع بودی ایم دوره زمونه به هیچکس نمیشه اعتماد کرد

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
الان منم همینو میگم منظورش چی بود ک رفت محضر وکالت داد به من ...بعد میگفت دیدی دوست دارم بیا خونمون ...

معلوم نیست واقعا زمین هست یا نه شاید هماهنگ بوده با محضر خیلی راه داره برا پیچوندن و کاغذ بازی الکی ما فقط فکر میکنیم چون نوشته زمین و امضا کار تمومه نه عزیزم به همین سادگی نیست بعدشم اون هزینه ای که قرارع به شما بده به واسطه زمین میتونه ببخشیدا هزارتا کار دیگه بکنه چرا اینکارو کنه آخه شما بعد چطوری میری برگه امضا میکنی..

جان من است او..M