2777
2789
عنوان

دوس پسرم 😵‍💫😵‍💫😵

| مشاهده متن کامل بحث + 419 بازدید | 57 پست
باید تک برگ بزنه به نامت، وکالت و قولنامه مدت داره و باطل میشه، همسر منم رفتیم املاکی با قولنامه زد ...

ارع اینم کاغذ بهم میگفت اعتماد کن من دوست دارم گفتم ن نمیکنم رفت اینکارو کرد ....گفت بیا خونمون دیدی دوست دارم ۷۰۰ میلیون زدم ب اسمت منم گفتم از کجا معلوم زمین دور افتاده هس ببخش سیکترشو زدم

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

تو این دوره زمونه خون هم نمیشه داد پشه بخوره چی میگی دختر

الان منم همینو میگم منظورش چی بود ک رفت محضر وکالت داد به من ...بعد میگفت دیدی دوست دارم بیا خونمون منم گفتم از کجا معلوم زمین جای دوره دور افتاده ک سگم توش نمیره کات کردم فهمیدم میخاد گولم بزنه

ارع وکالت هس ک به اسم این شد کثافت میخاس گولم بزنه با وکالت ببره خونه ریدم دهنش منم

عزیزم وکالت نامه زیاد ارزشی نداره مثلا شما یه زمین داری که میخوای بفروشی یا یک سری کارهای اداری براش انجام بدی یک نفر رو میبری محضر میگی به این شخص وکالت میدم که با اختیاراتی که بهش دادم مثلا برای زمینم سند بگیره یا بفروشتش که البته هنگام فروش صاحب اصلی زمین باید حضور داشته باشه و خیلی راحت هم میتونه بره محضر بدون حضور شما وکالت نامه رو باطل کنه با زدن زمین به اسم شما خیلی تفاوت داره اگر متن اون وکالت نامه رو داری بده هوش مصنوعی یا یه مشاور حقوقی بهتر راهنماییت میکنه

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
نمیدونم که از مسائل حقوقی سردرنمیارم ولی این خیلی عجیبهههه مگه میشه مردا زمین به اسم زنشون نمیکنن ای ...

لان منم همینو میگم منظورش چی بود ک رفت محضر وکالت داد به من ...بعد میگفت دیدی دوست دارم بیا خونمون منم گفتم از کجا معلوم زمین جای دوره دور افتاده ک سگم توش نمیره کات کردم فهمیدم میخاد گولم بزنه

اگه زمین میزد به اسمت..میرفتی خونه ؟؟؟

نه بابا منظورش چی بود ک رفت محضر وکالت داد به من ...بعد میگفت دیدی دوست دارم بیا خونمون منم گفتم از کجا معلوم زمین جای دوره دور افتاده ک سگم توش نمیره کات کردم فهمیدم میخاد گولم بزنه

استارتر خیلی ساده اییییی

لان منم همینو میگم منظورش چی بود ک رفت محضر وکالت داد به من ...بعد میگفت دیدی دوست دارم بیا خونمون منم گفتم از کجا معلوم زمین جای دوره دور افتاده ک سگم توش نمیره کات کردم فهمیدم میخاد گولم بزنه

ب نظرم پسش بده والا ادم به فامیل هم نمیتونه اعتماد کنه چه برسه به پسر غریبه

عجیبه هاتحقیق کن مورددارنباشه شربشه واست هیچ وقتم خونش نرو

الان منم همینو میگم منظورش چی بود ک رفت محضر وکالت داد به من ...بعد میگفت دیدی دوست دارم بیا خونمون منم گفتم از کجا معلوم زمین جای دوره دور افتاده ک سگم توش نمیره کات کردم فهمیدم میخاد گولم بزنه....چه موردی مثلا سرقتی یا چی

لان منم همینو میگم منظورش چی بود ک رفت محضر وکالت داد به من ...بعد میگفت دیدی دوست دارم بیا خونمون م ...

خب دیگه خودتم داری میگی

اصلا پسری که بگه بیا خونه و به خاطرش هدیه بده

ی ردفلگ متحرکه

🩷🎀✨️

عزیزم وکالت نامه زیاد ارزشی نداره مثلا شما یه زمین داری که میخوای بفروشی یا یک سری کارهای اداری براش ...

عزیرم از متم امضا نخاستن لان منم همینو میگم منظورش چی بود ک رفت محضر وکالت داد به من ...بعد میگفت دیدی دوست دارم بیا خونمون منم گفتم از کجا معلوم زمین جای دوره دور افتاده ک سگم توش نمیره کات کردم فهمیدم میخاد گولم بزنه

عزیرم از متم امضا نخاستن لان منم همینو میگم منظورش چی بود ک رفت محضر وکالت داد به من ...بعد میگفت دی ...

خب دیگه میخواسته با همین وکالت نامه بی ارزش اعتمادت رو جلب کنه ببره خونه ازت سو استفاده کنه و معلوم نبود که چه نقشه پلیدی داشته شایدم میخواسته فیلم و عکس بگیره

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹