2777
2789
عنوان

دوس پسرم 😵‍💫😵‍💫😵

| مشاهده متن کامل بحث + 419 بازدید | 57 پست
اگ فیکه ک هیچ اگه واقعیهحماقت کردییک سال نیست میشناسیش ازش زمین قبول کردی؟یا پسره دیوونست و خیلی عاش ...

الان کات هستیم خب...منم میگم شایو زمین مشگلی داش مثلا چه مشگلی میتونه داشته باشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگر فقط یه وکالت نامه بهت داده که هیچ ارزشی نداره مگر اینکه سند دستت باشه الان

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
ارع همونه میکم ب نطرت از چهره لحاظ ممکنه شر بشه الانم کات هستیم انگار ن انگار ن هیچ گفته زمین بده بر ...

باید تک برگ بزنه به نامت، وکالت و قولنامه مدت داره و باطل میشه، همسر منم رفتیم املاکی با قولنامه زد به نامم خرش که از پل گذشت سند نزد و اون قولنامه اعتباری نداشت

اگر فقط یه وکالت نامه بهت داده که هیچ ارزشی نداره مگر اینکه سند دستت باشه الان

ارع وکالت هس ک به اسم این شد کثافت میخاس گولم بزنه با وکالت ببره خونه ریدم دهنش منم

یعنی قبول کردی زمین بزنه به نامت که بری خونش؟؟ حالت خوبه؟؟ این کارا چیه میکنید؟

نرفتم ک گفت اعتماد کن دوست دارم گفتم ن نمیکنم اعتماد گفت زمین زدم ب اسمت بیا خونه متم گفتم از کجا معلوم زمین دور افتاده نباشه فهمیدم میخاد زرنگی کنه زرنگم خودم

تورو به ابالفضل چرا زد به اسمم خب مثلا چه گیری هس خودمم موندم مگه میشه احه کسی زمین بزنه ب اسمم ادم ...

نمیدونم که از مسائل حقوقی سردرنمیارم ولی این خیلی عجیبهههه مگه میشه مردا زمین به اسم زنشون نمیکنن این به اسم تو کرده

❌لطفا لطفا لطفا درخواست دوستی ندید❌