من۱۲سال تو این کشور درس خوندم و میدونه مسول های اموزشو پرورش تا چه پایه بی شرفن بی خیال گلم
همه بد نبستن کلا تو هر قشری خوب و بد داره انشاءالله تعویق بندازن یکم این فشارا روی دانش آموز کم بشه ما هم اقواممون امسال میخواستن برن موکب خدمت کنن ولی چون بچه هاشون نهایی دارن تا حالا نمیتونن خودمم دلم میسوزه اینجوری امیدوارم عقب بیوفته
اگه همونی هستی که باهات دعوا یا بحثم شده و یا کامنتی رو بر علیه من لایک کردی و اتفاقی تو تاپیکت شرکت کردم بدون اسم کاربریت اصلا یادم نبوده
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
درخواست ندید به هیچ عنوان قبول نمیکنم. / کاربر عزیزی که جواب بنده رو میدی، حواست به حرف هات باشه؛ من دوست یا قوم و خویش شما نیستم که به شوخی های نادرست شما بخندم.
نه اونایی که امسال قصد داشتن برن ولی به خاطر نهایی نمیتونن اونا رو منظورمه یه جورایی انگار محروم شدن
خب چی میشه یه سال نرن واقعا مهم نیس فقط من برام اعصاب نمونده اگه دیرتر برگذار شه نوبت مهر از دست میره و بهمن می مونه که استادای خوبی نداره واقعا غیر ممکنه یه ماه صبر کنن خودت حساب کن اصلا نمیشه🥲😪
او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت