2777
2789
عنوان

کنکوریا

| مشاهده متن کامل بحث + 318 بازدید | 44 پست
من۱۲سال تو این کشور درس خوندم و میدونه مسول های اموزشو پرورش تا چه پایه بی شرفن بی خیال گلم

همه بد نبستن کلا تو هر قشری خوب و بد داره انشاءالله تعویق بندازن یکم این فشارا روی دانش آموز کم بشه ما هم اقواممون امسال میخواستن برن موکب خدمت کنن ولی چون بچه هاشون نهایی دارن تا حالا نمیتونن خودمم دلم میسوزه اینجوری امیدوارم عقب بیوفته

اگه همونی هستی که باهات دعوا یا بحثم شده و یا کامنتی رو بر علیه من لایک کردی و اتفاقی تو تاپیکت شرکت کردم بدون اسم کاربریت اصلا یادم نبوده

کنکوری نیستم ولی قصد شرکت تو فرهنگیان و دارمببین تو یه سایت فکر کنم بگردی پیداش کنی خیلی یادم نیست ک ...

اونا هم خیلی محترمانه قبول میکردن . . .

کاربر انتقاد پذیر ( اگر اعتراضی داشتین میتونیم باهم با ملایمت حلش کنیم همتون آبجیای منین ) گلب سبز / شعبه دیگری ندارد.

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

تمرکز نداریهر چی تمرکزت رو میاره پایین بذار کناراگه کم میخوابی بیشتر بخواب

استرس خیلی استرس دارم

او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت

همه بد نبستن کلا تو هر قشری خوب و بد داره انشاءالله تعویق بندازن یکم این فشارا روی دانش آموز کم بشه ...

افرادی میرن که بچه شون امتحان نداره مسئله خاصی نیس

او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت

افرادی میرن که بچه شون امتحان نداره مسئله خاصی نیس

نه اونایی که امسال قصد داشتن برن ولی به خاطر نهایی نمیتونن اونا رو منظورمه یه جورایی انگار محروم شدن

اگه همونی هستی که باهات دعوا یا بحثم شده و یا کامنتی رو بر علیه من لایک کردی و اتفاقی تو تاپیکت شرکت کردم بدون اسم کاربریت اصلا یادم نبوده

استرس خیلی استرس دارم

نداشته باش عزیزم بخون فقط برو جلو

شما که تجربت بیشتره پیچ و خم کارو میدونی

درخواست ندید به هیچ عنوان قبول نمیکنم. / کاربر عزیزی که جواب بنده رو میدی، حواست به حرف هات باشه؛ من دوست یا قوم و خویش شما نیستم که به شوخی های نادرست شما بخندم.

۱۳کدوم درسه

اخر احیای تمدن اسلامی بود موضوعش هنوز نفهمیدم چی میخواد بگه

اونا هم خیلی محترمانه قبول میکردن . . .

با توهین که نمیشه خواسته ها رو گفت

شاید قبول کنن معلوم نیست

با توهین که نمیشه خواسته ها رو گفت شاید قبول کنن معلوم نیست

والا گریه هم کردن ، با ملایمتم گفتن هر مدلی بخوای بیانش کردن ، ولی خب

کاربر انتقاد پذیر ( اگر اعتراضی داشتین میتونیم باهم با ملایمت حلش کنیم همتون آبجیای منین ) گلب سبز / شعبه دیگری ندارد.

نه اونایی که امسال قصد داشتن برن ولی به خاطر نهایی نمیتونن اونا رو منظورمه یه جورایی انگار محروم شدن

خب چی میشه یه سال نرن واقعا مهم نیس فقط من برام اعصاب نمونده اگه دیرتر برگذار شه نوبت مهر از دست میره و بهمن می مونه که استادای خوبی نداره واقعا غیر ممکنه یه ماه صبر کنن خودت حساب کن اصلا نمیشه🥲😪

دیدم دیگه مجبوری فردا بخونی کلا متنه که سخته؟برای من درس آخر. تمدین چدید و مسئولیت ما سخت بود واقعا ...

اره همون درس میگم

والا گریه هم کردن ، با ملایمتم گفتن هر مدلی بخوای بیانش کردن ، ولی خب

خودم خیلی خبر ندارم منم از دهن اطرافیان میشنوم انشاءالله اینبار منطقی تصمیم بگیرن