من ٢٩ سالمه.تبلی تخمدان دارم.پریودیم نامنظمه. قرص دوفاستون خوردم پریود شدم.روز٢۴ اردیبهشت .از روز٣ لتروزول خوردم.روز ١٣ سونو دادم فولیکول٢۶ داشتم.امپول اچ سی جی همون روز ک تخمک ازاد بشه.دکتر گفت تا سه شب نزدیکی داشته باش.امروز که ٢۴ روز بعد پریودیمه و ١١ روز بعد نزدیکی هست. ساعت ١ ظهر بی بی چک زدم هاله کمرنگافتاد بنظرتون باردارم؟ کی زمان گذاشتن بی بی چک هست بعد از نزدیکی؟
آنچه خواهی از او خواه و آنچه طلبی از او طلب، به نظری صد هزار حاجاتت روا نمايد و به التفاتی صد هزار درد بی درمان دوا کند و به انعطافی زخمها را مَرهم نهد و به نگاهی دلها را از قيد غم برهاند، آنچه کند او کند ما چه توانيم کرد، يَفعل ما يَشاء و يَحکُمُ ما يُريد است، پس سَرِ تسليم نـِه و توکّل بر رَبِّ رحيم بـه .
من که زده بودم سر ۱۴ روز پریود شدم. دکترم برام روز ۱۶ آز نوشته بود که زودتر شدم . منم نامنظمم . اما اون ماه دکترم گفت چون تخمک آزاد کردی ۱۴ روز دیگه اگه باردارنشدی حتما پریود میشی. البته من بی بی نزدم قبلش. اما احتمال اینکه باردار باشی بیشتره
بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد