2777
2789
عنوان

بی بی چک چند روز بعد از نزدیکی مثب میشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1816 بازدید | 40 پست

ان شا الله که باردار باشی خانمی انتظار خیلی سخته 

آنچه خواهی از او خواه و آنچه طلبی از او طلب، به نظری صد هزار حاجاتت روا نمايد و به التفاتی صد هزار درد بی درمان دوا کند و به انعطافی زخم‌ها را مَرهم نهد و به نگاهی دل‌ها را از قيد غم برهاند، آنچه کند او کند ما چه توانيم کرد، يَفعل ما يَشاء و يَحکُمُ ما يُريد است، پس سَرِ تسليم نـِه و توکّل بر رَبِّ رحيم بـه .    

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا؟ پس امکانه اینکه برا امپول باشه هست؟😐

اره. من یه جا خوندم ۱ دونه آمپول تا ۷ روز و ۲ تا تا ۱۴ روز اثرش هست. اما اگه نزویک موعدت باشه احتمال بارداری بیشتره

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
وای خدایا ممنون

شما ک تنبلی دارین قبل از مصرف قرص بارداری سایز تخمکتون روز سیزده پری چند بودش ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
من یه امپول زدم. ٨ روز دیگه هم موعد پریودیمه

من که زده بودم سر ۱۴ روز پریود شدم. دکترم برام روز ۱۶ آز نوشته بود که زودتر شدم . منم نامنظمم . اما اون ماه دکترم گفت چون تخمک آزاد کردی ۱۴ روز دیگه اگه باردارنشدی حتما پریود میشی. البته من بی بی نزدم قبلش. اما احتمال اینکه باردار باشی بیشتره

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
من که زده بودم سر ۱۴ روز پریود شدم. دکترم برام روز ۱۶ آز نوشته بود که زودتر شدم . منم نامنظمم . اما ...

یعنی از پریودیت ١۴روز گذشته بود ک دوباره پریود شدی؟

البته خیلی از حالتا رو دارم. سر گیجه شدید و ضعف. سینه هام ک درد دارن. و ورم کردن. کمردرد هم دارم دقی ...

بفرمایین بگین ک قبلا سایز فولیتون چن بودش ؟؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
قبلش اصلا سونو نداده بودم.

میخواستم بفهمم ک تنبلی دارین قبلس سایز فولی زیر ده بودش ؟ با قرص لترو خیلی حوب شده و ۲۶  ان شالله ک بارداری