کیجاساروی مدیر استارتر عضویت: 1398/05/02 تعداد پست: 29 عنوان قرص دوفامد 13 بازدید | 7 پست سلام دوستان وقتتون بخیر🌺من تنبلی تخمدان دارم دیروز رفتم دکتر بهم قرص دوفامد دادن شنبه هم آزمایش بارداری دادم منفی بوده(اقدام هم نکردم)دیشب که قرص دوفامد رو خوردم تخمدان سمت چپم یکمی درد میکنه بخاطر قرصه؟ امروز | 19:51 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
yasipulika عضویت: 1403/11/08 تعداد پست: 19 ميتونه باشه، ممكنه كيست داشته باشي از اون باشه، بهرحال اگه شديد شد و علائم شديد ديگه داشتي حتما پيگيري كن
کیجاساروی مدیر استارتر عضویت: 1398/05/02 تعداد پست: 29 ميتونه باشه، ممكنه كيست داشته باشي از اون باشه، بهرحال اگه شديد شد و علائم شديد ديگه داشتي حتما پيگي ... اها ممنونم جانم🌺فعلا که شدید نیست خیلییی خفیفه دو ماه پیش سونو دادم کیست نداشتم
yasipulika عضویت: 1403/11/08 تعداد پست: 19 اها ممنونم جانم🌺فعلا که شدید نیست خیلییی خفیفه دو ماه پیش سونو دادم کیست نداشتم پس احتمالا جاي نگراني نباشه، از همون قرصه
85_sun عضویت: 1404/10/26 تعداد پست: 2232 اها ممنونم جانم🌺فعلا که شدید نیست خیلییی خفیفه دو ماه پیش سونو دادم کیست نداشتم منم خوردم آره یه جوری تیر میکشه انگار واسه من دوتا تو یه روز نوشته صبح وشب
کیجاساروی مدیر استارتر عضویت: 1398/05/02 تعداد پست: 29 منم خوردم آره یه جوری تیر میکشه انگار واسه من دوتا تو یه روز نوشته صبح وشب برای من روزی یدونه تجویز کردن تا ۱۴ روز بخورم بعدش قطع کنم پریود بشماره ذقیقا حس درد نیست بیشتر تیر کشیدنه شماهم همینطورین؟
85_sun عضویت: 1404/10/26 تعداد پست: 2232 برای من روزی یدونه تجویز کردن تا ۱۴ روز بخورم بعدش قطع کنم پریود بشماره ذقیقا حس درد نیست بیشتر تیر ... عاره منم ۱۰روز درست همون روز قطع پری شدی یا نه؟
کیجاساروی مدیر استارتر عضویت: 1398/05/02 تعداد پست: 29 عاره منم ۱۰روز درست همون روز قطع پری شدی یا نه؟ من تازه دیشب اولین قرص رو خوردم که از صبح تخمدان سمت چپم تیر میکشهمن شنیدم بعذ قطع قرص از ۲ روز تا ۱۰ روز بعدش پریودی اتفاق میفتهشماهم برای تنبلی تخمدان میخورید؟