2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای نهه اشتباه فهمیدی 🤣 با دخترم منظورم بود دوست میشم😂منظورم اینه که یکاری نمیکنم دخترم ازم بترسه ...

آهان😂

اینم خوبه ولی کار کن جوری نشه که پناهش بشه پسر مردم🙂💔

تو تموم جون این دختری«M»❤

چرا

تصور بکن یکی تو سن جوونی میمیره میگن جوون مرگ شد چون اون سن معمولا سن شکوفایی و لذتش بوده

شمام تو سنی که باید بکاری تا بعدا درو کنی زدی تو کار شخم زدن به کل زندگیت و موقعیتات رو ف ا ک میزنی و دستخورده احساسی میکنی و از درس و تلاش میندازی.

بعد دانشگاه باید لذت از تلاش الانت ببری و درو کنی هرچخ کاشتی. اونموقع که زیز پات محکمه یه اگاهی و استقلال و درامدی داری تصمیم درست بگیری نه از سر نیاز و احساس مطلق خودتو این همه جلوتر نابود کردی رفت واقعا

داستان تلخی دارم و تلختر اینکه از دست نی نی سایتیاست و تلخترین اینکه وقتی تاپیک میشه میترکه و تهمت به دروغگویی... بهرحال اینجام که کسی اسم کاربریش مثل من نشه

بهش عواقت رابطه های مسخره و آبکی توی سن کم رو میگم

بهش میگم با این چرتو پرتا چقدر میتونه خودشو از زندگی عقب بندازه

خدایا از ته دلم دعا میکنم که همه مرد/نر/پسرایی که تو نی نی سایت به من درخواست میدن سریعاااا عقیم،نازا و کچل بشن!! حالا دیگه خوددانید!!