2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

وای نهه اشتباه فهمیدی 🤣 با دخترم منظورم بود دوست میشم😂منظورم اینه که یکاری نمیکنم دخترم ازم بترسه ...

آهان😂

اینم خوبه ولی کار کن جوری نشه که پناهش بشه پسر مردم🙂💔

💔🚬 goftino.com/c/74wdwb

آهان😂اینم خوبه ولی کار کن جوری نشه که پناهش بشه پسر مردم🙂💔

🥲🥲💔درسته موافقم

آرامشم همه چیزمه 💖 اگه کامنتم باب میلت نیست بم حمله ور نشو من توی خانواده و محیط آروم و سالمی بزرگ شدم و به خوی وحشی گری عادت ندارم🎀

چرا

تصور بکن یکی تو سن جوونی میمیره میگن جوون مرگ شد چون اون سن معمولا سن شکوفایی و لذتش بوده

شمام تو سنی که باید بکاری تا بعدا درو کنی زدی تو کار شخم زدن به کل زندگیت و موقعیتات رو ف ا ک میزنی و دستخورده احساسی میکنی و از درس و تلاش میندازی.

بعد دانشگاه باید لذت از تلاش الانت ببری و درو کنی هرچخ کاشتی. اونموقع که زیز پات محکمه یه اگاهی و استقلال و درامدی داری تصمیم درست بگیری نه از سر نیاز و احساس مطلق خودتو این همه جلوتر نابود کردی رفت واقعا

داستان تلخی دارم و تلختر اینکه از دست نی نی سایتیاست و تلخترین اینکه وقتی تاپیک میشه میترکه و تهمت به دروغگویی... بهرحال اینجام که کسی اسم کاربریش مثل من نشه

بهش عواقت رابطه های مسخره و آبکی توی سن کم رو میگم

بهش میگم با این چرتو پرتا چقدر میتونه خودشو از زندگی عقب بندازه

خدایا از ته دلم دعا میکنم که همه مرد/نر/پسرایی که تو نی نی سایت به من درخواست میدن سریعاااا عقیم،نازا و کچل بشن!! حالا دیگه خوددانید!!