2777
2789
عنوان

کیک تخمک گذاری

| مشاهده متن کامل بحث + 220 بازدید | 40 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اتفاقا همین ماه که مثبت نشد باردار شدم 

عجب 

خدایا کمک کن تو دوری دوام بیارم.            ... یه نی نی سالم بهم بده.  غریبی خیلی سخته.             اگر مادر شوهر شدم یادم باشد! حتما یادم باشد 🌹← یادم نرود که مادر شوهر شدن آسان است و مادر شوهر ماندن سخت. 

من هم فکر کردم یه جشن بهرجشنهای متداول و جدید اضافه شده اونم چشن تخمکگذاری هست 

آنچه خواهی از او خواه و آنچه طلبی از او طلب، به نظری صد هزار حاجاتت روا نمايد و به التفاتی صد هزار درد بی درمان دوا کند و به انعطافی زخم‌ها را مَرهم نهد و به نگاهی دل‌ها را از قيد غم برهاند، آنچه کند او کند ما چه توانيم کرد، يَفعل ما يَشاء و يَحکُمُ ما يُريد است، پس سَرِ تسليم نـِه و توکّل بر رَبِّ رحيم بـه .    

دوستان من درست سردرنمیارم. 

توروخدا ببخشید ها. توروخدا ببخشید. 

روم سیاه. 

میشه این چند روز عکس بزارم ازش ببینین بمن بگین کی مثبت میشه؟؟؟ بخدا سردرنمیارم 

خدایا کمک کن تو دوری دوام بیارم.            ... یه نی نی سالم بهم بده.  غریبی خیلی سخته.             اگر مادر شوهر شدم یادم باشد! حتما یادم باشد 🌹← یادم نرود که مادر شوهر شدن آسان است و مادر شوهر ماندن سخت. 
من این ماه و تیر ماه میخوام با کیک تخمک گذاری بفهمم دقیق. مرداد اقدام کنم. توروخدا کمکم کنید 

عزیز چون هر ماه ممکنه متفاوت باشه کیت مال همون ماه هست تو مرداد از روز 10پریودت هر روز یکی بزار البته بعضی جا ها میگن روزی دوتا هروقت دوخط شد تا 36 ساعت وقت داری اقدام کنی  

آنچه خواهی از او خواه و آنچه طلبی از او طلب، به نظری صد هزار حاجاتت روا نمايد و به التفاتی صد هزار درد بی درمان دوا کند و به انعطافی زخم‌ها را مَرهم نهد و به نگاهی دل‌ها را از قيد غم برهاند، آنچه کند او کند ما چه توانيم کرد، يَفعل ما يَشاء و يَحکُمُ ما يُريد است، پس سَرِ تسليم نـِه و توکّل بر رَبِّ رحيم بـه .    
دوستان من درست سردرنمیارم.  توروخدا ببخشید ها. توروخدا ببخشید.  روم سیاه.  میشه ای ...

عزیزم راستی همین مارک کیت که گرفتی رو استفاده کن.مارک مکس ۱۴ نخری که کلا گیج میزنه و تخمکت رو از دست میدی

از منم مکس ١۴ بود تازه کلی استرس گرفتم تهمک ندارم ولی در کمال نا باوری پریود نشدم

پریود شدن ربطی به تخمک داشتن و نداشتن نداره تو مورد جدا هستن که در کنار هم موجب بارداری میشن