خدایا کمک کن تو دوری دوام بیارم. ... یه نی نی سالم بهم بده. غریبی خیلی سخته. اگر مادر شوهر شدم یادم باشد! حتما یادم باشد 🌹← یادم نرود که مادر شوهر شدن آسان است و مادر شوهر ماندن سخت.
عزیز چون هر ماه ممکنه متفاوت باشه کیت مال همون ماه هست تو مرداد از روز 10پریودت هر روز یکی بزار البت ...
اها. پس فرق میکنه.
خدایا یه نی نی بده خلاص شم. دارم گیج میزنم
خدایا کمک کن تو دوری دوام بیارم. ... یه نی نی سالم بهم بده. غریبی خیلی سخته. اگر مادر شوهر شدم یادم باشد! حتما یادم باشد 🌹← یادم نرود که مادر شوهر شدن آسان است و مادر شوهر ماندن سخت.
اها. پس فرق میکنه. خدایا یه نی نی بده خلاص شم. دارم گیج میزنم
چند وقت اقدامی خوب از روز ده یک شب درمیون تا روز بیست تو اقدام باش میشی ان شا الله
چون حتما همون روز رابطه که لقاح انجام نمیشه اسپرم تو بدن چند مدتی زندس و همنطور تخمک حالا کی به ملاقات هم برسن کار خداست
آنچه خواهی از او خواه و آنچه طلبی از او طلب، به نظری صد هزار حاجاتت روا نمايد و به التفاتی صد هزار درد بی درمان دوا کند و به انعطافی زخمها را مَرهم نهد و به نگاهی دلها را از قيد غم برهاند، آنچه کند او کند ما چه توانيم کرد، يَفعل ما يَشاء و يَحکُمُ ما يُريد است، پس سَرِ تسليم نـِه و توکّل بر رَبِّ رحيم بـه .
ببین عزیزم،این کیتای منه هر وقت هر دو خط همرنگ یا خط تست پررنگتر از خط کنترل شد اون شب و فردا شبش ا ...
مرسی عزیزم. خیلی ممنون.
چند وقت اقدامی خوب از روز ده یک شب درمیون تا روز بیست تو اقدام باش میشی ان شا الله چون حتما ه ...
میخوام مرداد بشه. خیلی برام حیاطیه.
تا الان هم اقدام نکردیم.
میخوام مرداد بشه که زمستان رو کلا استراحت کنم. اردیبهشت هم بدنیا بیاد. دعا کنید. مرداد بشه
میخوام مرداد بشه. خیلی برام حیاطیه. تا الان هم اقدام نکردیم. میخوام مرداد بشه که زمستا ...
ان شاالله
آنچه خواهی از او خواه و آنچه طلبی از او طلب، به نظری صد هزار حاجاتت روا نمايد و به التفاتی صد هزار درد بی درمان دوا کند و به انعطافی زخمها را مَرهم نهد و به نگاهی دلها را از قيد غم برهاند، آنچه کند او کند ما چه توانيم کرد، يَفعل ما يَشاء و يَحکُمُ ما يُريد است، پس سَرِ تسليم نـِه و توکّل بر رَبِّ رحيم بـه .