2777
2789
اگر مشکلی نبود بعد باعث دردسر برای خود من که نمیشه؟

در هر صورتی برات دردسر نداره مگه همین همسایه اتون شک کنه شما لو دادید

برایِ اصیل بودن کافی ست که دروغ نگویی، آغازِ اصالتِ خوب همین است که نخواهی چیزی باشی که نیستی.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

در هر صورتی برات دردسر نداره مگه همین همسایه اتون شک کنه شما لو دادید

به شخصی که تماس گرقته بود بارها تاکید کردم حرفی از ما نزدند که دردسر برای ما نشه چون اینها با ما کلا درگیر اند

آره خودمم شک کردم که ماینر دارند چون از نظر اقتصادی هم شبیه به آدم های معمولی نیستند واقعا و همش میت ...

خب جرمش خیلی زیاده

اگر امنیتب بودن شکایتی چیزی نمیکردن از شما

که بخان رفت و امد به مراکز نظامی داشته باشن

اینا تو کار استخراجن

سازمان برق زنگ بزنی

میاد چک میکنخ ولتاژ اطرافتون رو و میفهمه

برایِ اصیل بودن کافی ست که دروغ نگویی، آغازِ اصالتِ خوب همین است که نخواهی چیزی باشی که نیستی.
نه هیچ مشکلی درست نمیشه.اصلا نگران نباش

انشالله که همینطور هست

چون الان ماه ها است درگیر ام با خودم که زنگ بزنم یا زنگ نزنم ولی اصلا شبیه به ادم معمدلی و یک خانواده معولی نیستند حقیقتا

رفتار هاشون و....

خب جرمش خیلی زیاده اگر امنیتب بودن شکایتی چیزی نمیکردن از شما که بخان رفت و امد به مراکز نظامی داشته ...

خب همین اطلاعات که زنگ زدم نمیان بررسی کنن؟

خب جرمش خیلی زیاده اگر امنیتب بودن شکایتی چیزی نمیکردن از شما که بخان رفت و امد به مراکز نظامی داشته ...

آخه میدونی یه جوری اند که تو بهشون مشکوک نمیشی به این راحتی ها ما ها که یکساله همسایه هستیم بهشون مشکوک شدیم

خب همین اطلاعات که زنگ زدم نمیان بررسی کنن؟

چرا اونا ک حتما میان

مربوط بهشون نباشه ب سازمان مربوطش میگن

اگر مشکلی نبود بعد باعث دردسر برای خود من که نمیشه؟

نه هزاران نفر تماس میگیرن و موارد مشکوک رو گزارش میدن.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحهخوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام مهدي(عج) مانند جد بزرگوارشان امام علی (علیه السلام)، برایمان دعا میکنند و بر دعاهاي ما «آمين» ميگويند. امام امير المؤمنينعليه السلام به رميله ميفرمايد: اي رميله! هيچ مؤمني نيست كه بيمار شود، مگر اينكه به مرض او مريض ميشويم، و اندوهگين نشود مؤمني، مگر اينكه به خاطر اندوه او، اندوهگين گرديم، و دعايي نكند مگر اينكه براي او آمين گوييم، و ساكت نماند مگر اينكه برايش دعا كنيم. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت. من با خدا و امام زمان عهد کردم که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت و به خاطر همین عهدم به این سایت اومدم.

بله.پای شما هم گیره این وسط.از روی شماره تماستون میتونن همه اطلاعات و آدرس و...تون رو پیدا کنن.اگر فردا اگر مشخص بشه که اونا بیگناهن و شما الکی ظن داشتی میتونن ازت شکایت کنن.

حتی اگر گناهکار هم باشن و خودشون بفهمند شما گزارششون رو دادی تو خطر و کینه شون افتادی.

بهرحال ضرر رو شما کردی.

آن کسی را که در این ملک سلیمان کردیم ملت امروز یقین کرد که او اهرمن است🤌

اگر فکر میکنی بازوی دشمن هستن یا کارای خطرناک علیه مردم و این کشور میکنن دمتم گرم که گزارش میدی ولی اگه رو شک و تردید اینکارو میکنی و نمیدونی واقعا چیکار میکنن یکم بیشتر تحقیق کن

بلندترین فریاد من سکوت من است...
وا این چه حرفیهاومدیم و طرف خلافکار بود، مواد فروش بود و...چرا انقدر صفر و یکی هستین

نواد فروش و خلافکار رو ب اطلاعات خبر میدن؟

«هدف من از حضور اینجا فقط سرگرمی و تعامل خوبه، نه درگیری یا بحث..پس اگر دنبال بحثی ریپلای نکن