2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سارق و اینا ک کار ندارن

درواقع کارشون نیست

شما کسی ک برعلیه کشور داره کاری انجام میده یا امنیت رو بهم میزنخ میتونی تماس بگیری لو بدی

برایِ اصیل بودن کافی ست که دروغ نگویی، آغازِ اصالتِ خوب همین است که نخواهی چیزی باشی که نیستی.
سارق و اینا ک کار ندارن درواقع کارشون نیست شما کسی ک برعلیه کشور داره کاری انجام میده یا امنیت رو به ...

دقیقا به همین ها مشکوک هستیم

خیلی عجیب اند واقعا

همه جای خونه پر از دوربین

به بهانه های مختلف میان تو خونه ما که ببین به خونه شون دید داره یانه

از دیوار میان بالا و....

کلا عجیب اند عادی نیستند

اگه تا حالا ضرری براتون نداشتن نکنمگر اینکه مطمئن باشی که خرابکاری امنیتی می کنن

ضرر داشتند رفتند از ما شکایت کردند که خانه ما دید داره به خانه شون و کلا میترسند و به بهانه الکی همش تو خونه ما سرک میکشند و یه جدری اند واقعا

بالا را هم مستاجر افغانی آوردند

حالا که برق نمیره همش یه چیزی شبیه به موتور برق کار میکنه تو خونه شون و نور افکن قوی بالای سر خانه گذاشتن که حتی خانه ما هم روشن باشه و همه چی را زیر نظر داشته بلشند و یه جور اند

ضرر داشتند رفتند از ما شکایت کردند که خانه ما دید داره به خانه شون و کلا میترسند و به بهانه الکی همش ...

چه عرض کنم

منظورم در کل اینه که یوقت باهاتون دشمن نشن اوضاع بدتر بشه

زنگ بزن اطلاعاتاگه پس فردا جایی بمب گذاری کنن و صدها نفر شهید بشن شما هم تو این خرابکاری مسئولی

من زنگ زدم و اطلاع دادم

بعد زنگ زدن یکسری اطلاعات گرفتن و...

برای خود من که مشکل درست نمیشه؟

ضرر داشتند رفتند از ما شکایت کردند که خانه ما دید داره به خانه شون و کلا میترسند و به بهانه الکی همش ...

ماینر دارن

اون صدا موتور برق نیست ماینرع دارن رمز ارز میگیرن احتمالا

بایذ با سازمان برق تماس بگیری فک کنم

برایِ اصیل بودن کافی ست که دروغ نگویی، آغازِ اصالتِ خوب همین است که نخواهی چیزی باشی که نیستی.
فک نکنم فقط بگو رفتارشون اینطوریه و ادرس بده همین دیگه خودشون تصمیم میگیرن114و113

زنگ زدن بهم و گفتند دلیل ام چیه من هم گفتم دلایل و...

دیگه نمیدونم

فامیلی و شماره تماس خواستند اما چون نمیدونستم دقیق ندادم

ماینر دارن اون صدا موتور برق نیست ماینرع دارن رمز ارز میگیرن احتمالا بایذ با سازمان برق تماس بگیری ف ...

آره خودمم شک کردم که ماینر دارند چون از نظر اقتصادی هم شبیه به آدم های معمولی نیستند واقعا و همش میترسند و به همهههه مشکوک اند