2777
2789
عنوان

اجی بیا 😂❤️

91 بازدید | 8 پست

@_t ... اجی جونم حقیقتا ببخشیدا تگت کردم ... شرمنده ... واقعا معذرت میخوام😂❤️امیدوارم منو نزنی😂❤️پریشب یه سوال راجب اینکه تو کنکورم قبول میشم یا نه ازت پرسیدم ، گفتی درخواست بده😂❤️یک ماه پیش اجی درخواست دادم بهت ، دوباره نمیتونم درخواست بدم . میشه اینجا ازت بپرسم؟🥹😄

الان با چوب میفتی دنبالم😂🤦♀️🌸

برام دعا کنید برگرده و باهم زندگی خوبی بسازیم ... هیچی بدون اون بهم نمیچسبه ... 💔امیدوارم همگیتون همیشه حاجت روا و خوشبخت باشین ... اگه از دست کسی کمکی برمیومد ، ممنون میشم کمکم کنه . دم همگی گرم🌸تاریخ تولدمم الکیه

منی که اومدم ببینم با چوب میافته دنبالت یا نه

😂😂😂😂

برام دعا کنید برگرده و باهم زندگی خوبی بسازیم ... هیچی بدون اون بهم نمیچسبه ... 💔امیدوارم همگیتون همیشه حاجت روا و خوشبخت باشین ... اگه از دست کسی کمکی برمیومد ، ممنون میشم کمکم کنه . دم همگی گرم🌸تاریخ تولدمم الکیه

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

سلام گل برات با شاقول پرسیدم جوابش مثبت بله شد

به نیت قبولی ازمون و دانشگاه خوب جوابش بله شد

😂🤌🏻نه گل با چوب نمیزنم فقط این روزا درگیرم نی نی سایت همگه میام حواسم پرت میشه یادم میره جواب بعضیارو بدم

ومن از دلتنگی تو ،تمام میشوم(بالحن دستوری با من صحبت نکنید🌺)انرژی خوار نباشیم🎀توی تاپیکا که جواب میدم جمله هام بهم میچسبن و سخت خونده میشه بخاطرش پوزش💚

فدای قلب مهربونت😂😂❤️❤️

اجی حقیقتا برام مهم اینه که یکی از دانشگاه های شهر تهران قبول شم . یعنی تو این کنکور ارشد 1405 ، حتماااا باید شهر تهران قبول شم . نیت کن ببین شهر تهرانه قبولیم ؟ حقیقتا شرمندتم شدم ... خیلی زیااااد ... نمیدونم اجی خودت تا چه مقطعی خوندی ، ولی استرس کنکور نابود کننده اس 😂🤦♀️ یکسااااله دارم میخونم . اتفاقا وقتی خیلی خوندی ، استرست بیشتره . تروخدا همین نیت دیگه هم بکن ببین این اقای ابن سینا چه میفرماید😂❤️ واقعا خدا خیرت بده ،دستت درد نکنه❤️❤️❤️این دیگه اخریشه ، مزاحمت نمیشم😂❤️

@_t

نمیشد ریپلای کنم رو پیامت زیبا . سایت باز هنگیده . تگت کردم

اگه باز دوباره اومدی و وقت داشتی ، این کامنت بالای این پیامم هم بگو ، دست از سرت بردارم دیگه😂❤️اقاااا خیلی خجالت کشیدم ازت😂❤️

@_t

لعنتی نمیدونم چرا ریپلای نمیشههه

فدای قلب مهربونت😂😂❤️❤️اجی حقیقتا برام مهم اینه که یکی از دانشگاه های شهر تهران قبول شم . یعنی تو ا ...

عزیزم اصلا نگران نباش تاجایی که شاقول رو به نیت تو وبا ضمیرناخوداگاه خودت میگیرم ومیپرسم جواب سوالت به قبولی تو کنکور ودانشگاه مثبت درمیاد

انشالله که حتمن قبولی وشیرینی رو میدی به مااا

ومن از دلتنگی تو ،تمام میشوم(بالحن دستوری با من صحبت نکنید🌺)انرژی خوار نباشیم🎀توی تاپیکا که جواب میدم جمله هام بهم میچسبن و سخت خونده میشه بخاطرش پوزش💚

عزیزم اصلا نگران نباش تاجایی که شاقول رو به نیت تو وبا ضمیرناخوداگاه خودت میگیرم ومیپرسم جواب سوالت ...

وای مرسی گلیییی🥹❤️پس تهران بودنش مثبت اومد ؟ مطمئن باشم؟😂😂😂❤️❤️ اره قشنگم ، از این صفحه اسکرین شات گرفتم ، حتما یه شیرینی توپ بهت میدم . ممنون بابت محبت بی کرانت . شرمنده اینقد اذیتت کردم

وای مرسی گلیییی🥹❤️پس تهران بودنش مثبت اومد ؟ مطمئن باشم؟😂😂😂❤️❤️ اره قشنگم ، از این صفحه اسکرین ش ...

عزیزم تاجایی ک جواب برا من اومد مثبت بود بقیش باخودت ولی چراغ روشن و نور و موفقیت افتاده برات