2777
2789
عنوان

اجی بیا 😂❤️

81 بازدید | 5 پست

@_t ... اجی جونم حقیقتا ببخشیدا تگت کردم ... شرمنده ... واقعا معذرت میخوام😂❤️امیدوارم منو نزنی😂❤️پریشب یه سوال راجب اینکه تو کنکورم قبول میشم یا نه ازت پرسیدم ، گفتی درخواست بده😂❤️یک ماه پیش اجی درخواست دادم بهت ، دوباره نمیتونم درخواست بدم . میشه اینجا ازت بپرسم؟🥹😄

الان با چوب میفتی دنبالم😂🤦♀️🌸

برام دعا کنید برگرده و باهم زندگی خوبی بسازیم ... هیچی بدون اون بهم نمیچسبه ... 💔امیدوارم همگیتون همیشه حاجت روا و خوشبخت باشین ... اگه از دست کسی کمکی برمیومد ، ممنون میشم کمکم کنه . دم همگی گرم🌸تاریخ تولدمم الکیه

منی که اومدم ببینم با چوب میافته دنبالت یا نه

😂😂😂😂

برام دعا کنید برگرده و باهم زندگی خوبی بسازیم ... هیچی بدون اون بهم نمیچسبه ... 💔امیدوارم همگیتون همیشه حاجت روا و خوشبخت باشین ... اگه از دست کسی کمکی برمیومد ، ممنون میشم کمکم کنه . دم همگی گرم🌸تاریخ تولدمم الکیه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام گل برات با شاقول پرسیدم جوابش مثبت بله شد

به نیت قبولی ازمون و دانشگاه خوب جوابش بله شد

😂🤌🏻نه گل با چوب نمیزنم فقط این روزا درگیرم نی نی سایت همگه میام حواسم پرت میشه یادم میره جواب بعضیارو بدم

« قرن ها بعد اگر قبرِ مرا نبش کنندکفنی نیست، تنی نیست، ولی بوی تو هست »

فدای قلب مهربونت😂😂❤️❤️

اجی حقیقتا برام مهم اینه که یکی از دانشگاه های شهر تهران قبول شم . یعنی تو این کنکور ارشد 1405 ، حتماااا باید شهر تهران قبول شم . نیت کن ببین شهر تهرانه قبولیم ؟ حقیقتا شرمندتم شدم ... خیلی زیااااد ... نمیدونم اجی خودت تا چه مقطعی خوندی ، ولی استرس کنکور نابود کننده اس 😂🤦♀️ یکسااااله دارم میخونم . اتفاقا وقتی خیلی خوندی ، استرست بیشتره . تروخدا همین نیت دیگه هم بکن ببین این اقای ابن سینا چه میفرماید😂❤️ واقعا خدا خیرت بده ،دستت درد نکنه❤️❤️❤️این دیگه اخریشه ، مزاحمت نمیشم😂❤️

@_t

نمیشد ریپلای کنم رو پیامت زیبا . سایت باز هنگیده . تگت کردم

اگه باز دوباره اومدی و وقت داشتی ، این کامنت بالای این پیامم هم بگو ، دست از سرت بردارم دیگه😂❤️اقاااا خیلی خجالت کشیدم ازت😂❤️

@_t

لعنتی نمیدونم چرا ریپلای نمیشههه